Dombok és erdők ölelésében,hol a csend dominál

691 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha szeretne elvonulni a városoktól, ha szereti a csendet, és a nyugalmat, itt a remek lehetőség!

Gyönyörű környezetben, erdők, dombok ölelésében, Letenye város térségéhez tartozó Valkonya településen eladó ez jó elnredezésű, tágas családi ház. A közel 50 lakosú település maga a nyugalom, és a csend fellegvára! Az ingatlanhoz közel 4000 nm nagyságú terület tartozik, mely akár önellátó gazdálkodásra is alkalmas lehet. A területen, a ház hosszabbításában nyári konyha, tároló, garázs és az állattartáshoz szükséges régebbi építésű melléképületek találhatóak. A nyári konyha és a tároló beépítésével akár tovább is növelhető az így is tágas ingatlan. A beépíthető tetőtér tovább lehetőségeket ad a lakóterületek növelésére.
Az ingatlan, kiváló statikai állapotnak örvend. A belső terekben jelentős felújítási munkálatok nem zajlottak, ez az új tulajdonos feladata lesz. A fürdőszoba közel 10 évvel ezelött részben megújult, a többi lakótér megőrize eredeti, máig remek állapotát. A helyiségek fűtéséről kandallók gondoskodnak. Az ingatlan helyiségei: 3 teljes értékű, világos szoba, konyha, fürdőszoba, kamra, előszoba, mely nappaliként is használható, valamint egy tágas, hangulatos terasz.
Nagyobb családok számára, csendbe, természetbe vágyóknak kiváló lehetőség az ez az ingatlan! A ház és a település is megfelel a falusi Csok szabályainak!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.