Dömsödön a Dunától 50 méterre családi ház eladó!

321 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől 40 km-re elhelyezkedő településen, Dömsödön ajánlom figyelmébe ezt a ritka lehetőséget, néhány lépésre a Soroksári-Duna ágtól!

Dömsöd települését az 51 főúton tudjuk megközelíteni, Ráckeve közvetlen szomszédságában helyezkedik el a Kis Duna partján.
Rendkívül dinamikusan fejlődő településről van szó, melynek sok szép látnivalói vannak. Tömegközeledése kiváló, vonat illetve volán buszok biztosítják, pl.: A Népliget irányába óránként induló buszok menet ideje kb. 55 perc!!!

Elrendezését tekintve a közlekedőbe érkezünk, ahol a kamra mellett egy vendég wc is helyet kapott! Innen nyílik továbbá jobbra a garázs, balra a konyha-étkező és egy közvetlen teraszkapcsolatos nappali! Az emeletre kényelmes fa lépcső vezet!
A felső szinten 3 hálószoba, melyből kettő erkéllyel rendelkezik és egy tágas fürdőszoba található!

A felújítás során mindenhol a minőségre törekedtek, korszerűsítve lett a fűtés, így az otthon melegéről és a meleg vízről gázcirkó gondoskodik, de a villany bojlerrel együtt a vegyes tüzelésű kazán lehetősége is megmaradt.

A parkosított kertben egy térkővel kirakott kocsibeálló is helyet kapott, melyet egy úszókapunk keresztül közelíthetünk meg!

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal és nézzük meg együtt!
További kérdés esetén állok rendelkezésére!

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335
Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335