Dunához közel, igényes, kertkapcsolatos, sorházi lakás

967 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagytétényben, a Szentháromság utcában, délkeleti tájolású, 104 m2 alapterületű, 2012-ben épült, kitűnő állapotú, négylakásos sorház egyik lakása eladó.

Elektromos garázskapuval működtetett saját garázzsal, teraszkapcsolatos intim kertrésszel / 57,5 m2 /, további saját kerttel / 134 m2 /, kis faházzal a kertben, locsolásra alkalmas kúttal, szaletlivel, termő gyümölcsfákkal, további autó beállási lehetőséggel, ingyenes utcai parkolással, rendkívül kedves, normális szomszédokkal.

A lakás alaprajz szerinti elrendezése:
Földszint: amerikai konyhás nappali, hálószoba, gardrób, tusoló wc és a garázs.
Tetőtérben: három külön nyíló szoba, fürdőszoba.

Nappaliban padlófűtés, minden más helyiségben radiátoros cirkó fűtés szolgáltatja a meleget illetve a melegvíz ellátást is biztosítja. Közös költség 5000 Ft. Földszinten műanyag, tetőtérben fa nyílászárók, árnyékolókkal, szúnyoghálóval,redőnnyel.

További extra, hogy a padlás könnyedén megközelíthető és ezáltal remekül pakolható. Ez jellemzi egyébként a lakásnak minden olyan pontját, ami amúgy nem lenne kihasználva. Több beépített szekrény, gardrób, pakolós rekesz található a lakásban, ami egyébként is átgondoltan, praktikusan lett megépítve. A beépített dolgok egyébként maradnak az ingatlanban, ahogy a konyhabútor és a konyhai gépek is.
A lakásokban többféle internetszolgáltató is megtalálható, az érintett ingatlanban optikai kábelen, nagy sebességű, T-comos szolgáltatás üzemel jelenleg.
Az ingatlan kifogástalan állapotban van, ezt a fotók tökéletesen visszaadják.
Fotózás előtt nem volt szükség rendrakásra, itt egyszerűen ilyen rend van mindig.
A jelenlegi tulajdonosok voltak az ingatlan első lakói és abszolút megkímélték a lakást.

Családosok számára ideális választás lehet.
Igényes, tiszta, praktikus, átgondolt. Ezek jutnának eszembe, ha valaki megkérdezné, hogy mi a véleményem az ingatlanról.

Jó környék, közeli Duna part, jó közlekedés, bevásárlási, szórakozási lehetőségek stb.

Amennyiben hasonlót keres és döntés előtt áll, ne döntsön, mielőtt ezt megnézte volna. Várom hívását.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hagsúlyozom, bármikor hívhat.

Tekintse meg további ingatlan kínálatomat is.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.