Dunai Luxus, panorámás lakás

1009 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó gyönyörű Dunai panorámás lakás.

A lakás elvehetetlen, örök panorámával néz a Dunára, a Gellért-hegyre, a Citadellára, Szabadság hídra, Erzsébet hídra.
A lakás, 110 nm-es (tulajdoni lapon 104 nm) felújított lakás, az első emeleten. Az ingatlanban 2 háló, nappali, két fürdőszoba, konyha, étkező került kialakításra.
A lakásban mennyezethűtés-fűtés, hőszivattyú biztosítja a kellemes hőmérsékletet, valamint prémium minőségű Okos Otthon (Smart Home) rendszer került kialakításra.

A kialakított Okos Otthon maximalizálja a komfortérzetet és minimalizálja az energiafelhasználást. Optimalizálja a lakás rezsiköltségét. A tulajdonosa kényelemesen, nyugalomban, biztonságban érezheti magát. Egyedi tulajdonságokkal és összetevőkből álló optimálisan működő rendszer, mely kézi vezérélés nélkül, automatikusan működik.
A kialakítás során az alábbi funkciók érhetők el: világtás vezérlés, árnyékolás, audio rendszer használat, ébresztés, szoba elhagyása, ház elhagyása, jóéjt mód.
Riasztó és egyéb biztonsági funkciók is tartoznak a lakáshoz.
A lakást prémium minőségű anyagokból került megvalósításra. A lakás a benne lévő beépített és oda tervezett bútorokkal együtt eladó.

Dósa Gergő

Dósa Gergő

Kapcsolattartó
Budapest
+36 (70) 310 8816
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.