Dunai örökpanorámás intelligens otthon Újpesten

1668 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó ez az exkluzív 113 négyzetméteres lakás, mely befektetésre, de családok számára is kiváló választás a hatalmas nappalijával és 4 hálószobájával. Az ingatlan modern környezetében zöld övezet is helyet kapott, emellett játszóterek, patika, élelmiszerboltok, kávézók is működnek, így a szolgáltatások széles kínálata áll rendelkezésre.
Az épület előterében 24 órás portaszolgálat várja az érkezőt, ahonnan szupergyors lifttel lehet feljutni a 17. emeletre. A beszerelt okosotthon-rendszerrel kényelmesen beállíthatjuk a kívánt hőfokot vagy a motorizált redőnyöket, ellenőrizhetjük a páratartalmat és hőmérsékletet, de a központi egység paneljén kezelhetjük a kaputelefonos hívásokat is.

A lakás méretéhez illően két fürdőszoba és két mosdó lett kialakítva. A képeken látható bútorok az ár részét képezik, melyek tökéletesen illeszkednek a belső tér letisztult stílusához. A nappaliból és az egyik hálószobából a két teraszra tudunk kilépni, ahonnan a Duna és a város látképe tárul elénk.
Az ingatlanhoz tartozik még egy autó parkolására alkalmas teremgarázs beálló is, melyet a telefonos kapunyitó rendszerrel könnyedén nyithatunk-zárhatunk.

Minden porcikájában igényes és fejlett technológiával felszerelt lakást kínálunk eladásra a Metrodom legtetején. Jöjjön el, és győződjön meg róla Ön is, biztosan magával ragadja majd a kilátás és az exkluzív környezet.

Ördög Katalin

Ördög Katalin

Ingatlanértékesítő
Dunakeszi
+36 (20) 278 5923
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban