Dunára néző többgenerációs családi ház Bárban

984 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Baranya megyében található Bár, ez a 9 km2-es területű kis község, a Duna jobb partján fekszik, Mohácstól északra. A települést átszeli az 56-os főút, így megközelítése nagyon könnyű.

Eladóvá vált egy dunai panorámával büszkélkedő, 2 szintes családi ház, mely a közúttól nem messze mégis csendes helyen található. Az ingatlan egy 1420 m2-es telken fekszik, ahol az ízlésesen kialakított kert mellett, kialakításra került egy nagy kerti pihenő terasz, és gyerekek igényeit kiszolgáló rész, ahol akár egy trambulin, akár egy medence is elhelyezhető.

A ház több lakrészből áll, a két lakható részben található nappali, háló, konyha-étkező, fürdő, illetve a mellékhelyiség. A két lakórészen kívül van egy 70 m2-es, beépíthető, szigetelt tetőtéri rész, amely az első lakrészből is elérhető, onnan lépcső vezet fel a tetőtérbe, ez a feljárat kialakított, de lezárt – mivel a tetőtér kialakítása folyamatban van – megoldása már az új tulajdonosra vár, így akár három korosztály is kényelmesen tud egymás mellett élni, egy helyen, de mégis külön.

A lakások - terasszal együtt - 110 m2 és 81 m2 - külön bejárattal is rendelkeznek. A helyiségek igényesen kialakítottak, a nyílászárókat sok helyen cserélték, és a nagy ablakoknak köszönhetően a házat átjárja a napfény. A komfort érzetet növeli, a mindkét apartman előtt kialakított, Dunára néző terasz.

A 2005-ben épült tégla házat az utóbbi években folyamatosan újították fel, burkolatai padlólapos és laminált padló. A vezetékeket cserélték, a ház fűtését vegyes tüzelés kazán biztosítja, a meleg vízről villanybojler gondoskodik.

Ezek mellett a ház magába foglal egy kb. 90 m2-es alagsori részt, amely jelenleg vállalkozási tevékenységet szolgál, tárolási funkciója van (élelmiszer feldolgozó üzem + kiszolgáló helyiségek), de akár egy további lakrész kialakítására is van lehetőség. A lakóépület alatt van még egy 130 m2-es, gombatermesztésre kialakított hosszú pince is, amely raktárnak is alkalmas.
Az ingatlan falusi CSOK igénylésére alkalmas!

Időpont egyeztetéssel, kérdéseivel várom megkeresését akár hétvégén is!
+36 20 944-3719

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.