Dunaszekcsőn nagy ház, nagy lehetőségekkel eladó!

10959 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Dunaszekcsőn, az 56-os főút közelében található az a 116 m2-es családi ház, amely új tulajdonosát keresi. Az ingatlan a település központi részéhez közel helyezkedik el, boltok, postahivatal, stb. könnyen elérhető.

A ház egy 533 m2-es telken áll, három szobából, egy kb. 14 m2-es konyhaként kiválóan hasznosítható helyiségből, fürdőszobából és egy 19 m2-es zárt teraszból áll. Korábban az épület északi részéhez még hozzáépítettek egy nyári konyhás részt.
A házhoz tartozik egy zárt terasz, az akár téli kertként is berendezhető, használható. A terasz két helyiségből is megközelíthető, 1-1 kétszárnyú ajtón keresztül. A helyiség és az ingatlan elosztásának áttekintéséhez kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!

Az épületrész után egy tároló található padlásfeljáróval, a padlás egészen a ház utcafronti oldaláig tart.
Az épület mellett az új tulajdonost várja egy 38 m2-es, szerelőaknával rendelkező nagy garázs is, mely méretéből adódóan akár két autó beállására is alkalmas lehet. Az ingatlanhoz több melléképület tartozik, mely mezőgazdasági célokat szolgált, illetve állatok tartására használtak. Azokból akár másik garázs, udvari beálló vagy más, igény szerinti kialakítás megoldható.
A telek hátsó részében egy kis pince is található.

A ház téglaépítésű, illetve kis mértékben vályog. Az ingatlan összközműves, a fűtés gázkonvektorokkal megoldott. A burkolatok a szobákban parketta, metlachi lapok, illetve aljzatbeton. A házban jelentős felújítás nem történt, korábban a szomszéd udvar felől történt szigetelés.
Az ingatlan beköltözhető, tehermentes.

Az ingatlant megtekinteni időpont egyeztetés után lehetséges. Keressen nyugodtan akár hétvégén is! Várom hívását!

Szabó Zsolt Győző
+36/20 944-3719
szabo.zsolt@ving.hu

Szabó Zsolt Győző

Szabó Zsolt Győző

ULTRA
Ingatlanértékesítő
Mohács
+36 (20) 944 3719
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban