Dunaszentmiklósi étterem eladó

1331 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Dunaszentmiklóson egy családi vállalkozásként üzemelő ,jól felszerelt étterem.
Az épületet 1970-es években építették, és közel húsz éve működik étteremként.
Férő helyek száma az étteremben 40 fő plusz egy külön terem ami 20 fő befogadására alkalmas .Nagyobb rendezvényekkor a két helység egybe nyitható.Az épület mellet található egy fedett terasz ,illetve egy nyitott terasz amivel 50 fővel lehet növelni az étterem befogadó képességét .
A jó és gazdaságos üzemeltetés egyik legfontosabb alaplilére a minőségi konyha. Ezt hivatott szolgálni a 2014 -ben elnyert pályázat melyből a konyhai gépek ,berendezések lettek kicserélve illetve korszerűsítve.PL.fagyasztó és hűtőkamra ,mosogatógép ,tűzhelyek ,szagelszívó,Racional kombi párolósütő. Ekkor újultak meg az előkészítő helységek , szociális helységek és a vendégtér mosdó blogja is .
Az étterem nem szezonális jellegű ,egész évben nyitva tart. A húsz éves folyamatos nyitvatartás ideje alatt mindvégig a család volt az üzemeltető.
Az épület szuterén részén jelenleg egy kis mini ABC üzemel.
TELEPÜLÉS ÉS KÖRNYÉKE:
Dunaszentmiklós egy német nemzetiségi falu ,a Gerecse hegység északnyugati részén helyezkedik el.Komárom 25 km ,Tata 9 km ,Esztergom 35 km-re található. A település két irányból is megközelíthető a 10-es és az 1-es számú főútvonal felől 10 percnyi utazással autóval.Eurovelo 6-os számú kerékpár út érinti a települést.Híres a térség szőlészetéről és borászatairól .( Neszmélyi borvidék ) Hazánkban egyre nagyobb a minőségi borfogyasztás kultúrája. Vannak olyan települések az országban ahol a borászat és a turizmus szorosan összefonódik és fesztiválokat kreálnak és így népszerűsítik a térséget a szolgáltatásaikat és a termékeiket .További látnivalók még a falu neogótikus temploma és egy kilátó.
LEHETŐSÉGEK
A telek mérete az épület adottságai kiválóan alkalmasak hozzá építésre, panzióvá való átalakításra . Szuterén rész az épület alatt ahol jelenleg mini ABC üzemel könnyedén egy biliárd szalonná lehetne alakítani.Hátsó udvarba kisállat simogató vagy egy grill terasz kialakítására alkalmas a hely.Település is folyton fejlődik az igények is változnak,csak tudni kell a sorok közt olvasni és máris egy jól profitáló befektetés büszke tulajdonosai lehetünk.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186