Dunával szemben 1552 m2-s, közműves ingatlan eladó

556 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szigetszentmárton Duna parti részén jelenleg szántó besorolású összesen 1554 m2 területű ingatlant kínálunk rendkívül kedvező áron eladásra.

Az ingatlan 3 helyrajzi számon van feltüntetve, egyben szeretnénk elsősorban értékesíteni, az együtt értendő a 3 db ingatlanra!

Közművek közül az elektromos áram és a fúrt kút áll rendelkezésünkre, az ingatlan teljesen körbekerített és kapuval ellátva. Az első két terület egybenyitva jelenleg, ezen egy kb. 5 m2 alapterületű kis faház található, mely szerszám tárolásra vagy épp építkezésnél felvonulási épületként hasznos lehet. A "hátsó" nagyobb területet egy saját használatú út választja el, így akár Ön a későbbiekben amennyiben kedve tartja tovább értékesítheti.

Az ingatlannal a Ráckevei Tókert sorral párhuzamosan helyezkedik el. Autóval megközelíthető. Az Angyali sziget (időszakos) HÉV- megállónál lehet gyalogosan besétálni, kényelmes 10 perces séta távolságra érhető el a Hév állomástól.

Gyönyörű és ritka páratlan környezetben helyezkedik el az ingatlan, bátran ajánlom nyaraló kialakításához, hobbi teleknek, de építkezni is lehet. Az utcában többen életvitelszerűen itt élnek.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335
Fehérvári Ilona

Fehérvári Ilona

Prémium ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 227 7335