Dupla erkély, tágas terek, mindez 68 m2-en

1766 Nyomtatás Ajánlás Facebook

X. kerületben több 30-80 m2-es ingatlannal rendelkezem, így amennyiben a hirdetésben szereplő lakás érdekli vagy ehhez hasonlót keres, az elérhetőségeim valamelyikén bátran keressen fel!

-----

Ez az ingatlan egy műemlék épületben található, 3. emeleti 68 m2-es, jelenleg 2 szobás, de könnyedén 3 szobássá alakítható. A ház anyagi helyzete rendezett, több milliós tartalékkal rendelkeznek, melyekből most lesz esedékes a belső lépcsőházak felújítása. Igen csendes lakás, dupla erkélyei a Kőrösi Csoma Sándor útra néznek, azonban még engem is meglepett, hogy egyáltalán nem zajos a környék. Új nyílászáróinak köszönhetően pedig a lakásba sem szűrődik be semmi zaj, ez persze köszönhető a 3. emeletnek. Konyhája és fürdője ablakos, ezek a belső bekerített kertre néznek.

A környéket tekintve óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, mind mind 1 perc sétára, az utca végén a 10. kerületi rendőrkapitányság található. A parkolás utcán ingyenes, tömegközlekedéssel az Örs Vezért tere kevesebb mint 10 perc alatt elérhető. A ház előtt járnak a 3, 62, 28-as villamosok, valamint 185, 85 busz, így Kőbánya-Kispest, Pesterzsébet, Zugló és ezen csomópontoktól a belváros is igen gyorsan elérhető, aki persze ismeri a környéket annak ezt nem kell bemutatni, hiszen Ők már tudják, hogy a Deák Ferenc tér is maximum 30 perc alatt megközelíthető.

A lakást tekintve egy tágas előtérből nyílik minden helyiség, szobái külön és egybe is nyílnak, valamint a 25 m2-es nagyobbik szobát könnyedén 2 külön szobára lehet osztani. Állapota a képeknek megfelelő, jó állapotú, felújítást nem igényel. A lakáshoz 6m2 saját pince tartozik.

Hívását a hét minden napján várom, így hétvégén is nyugodtan kereshet 9-21 óra között.