Dupla garázshely, elektromos töltövel, a Wolfner utcában

2028 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok, Újpesten, a Wolfner utcában, a Metrodom Panoráma lakóparkban, új építésű társasház -1. szintjén, egy dupla, egymás mögött elhelyezkedő, az alaprajzon P 093 és P 094 számmal jelölt, teremgarázs beállót.

A garázshely különlegessége, hogy elektromos töltőberendezés is tartozik hozzá, hybrid vagy teljesen elektromos autók töltéséhez, ami ebben az épületben ritkaság számba megy. Esetleges bérbe adáskor, ez növeli a bérbeadás esélyeit.
Saját villanyórával rendelkezik.

A két garázshely egy helyrajzi számon található és csak egyben vásárolható meg.
Közös költség 10 000 Ft.
A parkolóházba történő belépést, beléptető kapuk biztosítják, melyhez belépőkártyát biztosítunk. Szükség esetén további kártyák igényelhetőek az üzemeltetéstől.

A házban lakóknak elővásárlási joga van, ezért külső érdeklődő esetén, ki kell függeszteni a házban a szerződésben foglaltakat és a lakók élhetnek az elővásárlási jogukkal.
Megvásárláskor foglalózni tudunk, majd a kifüggesztés után, amennyiben nem jelentkezik vevő a házból, akkor lehet kifizetni a maradék összeget és juthat tulajdonba a vevő.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban