Dupla teremgarázshely eladó Újpesten, a Wolfner utcában

3799 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálok, Újpesten a Wolfner utcában, a Metrodom Panoráma lakóparkban, új építésű társasház -2. szintjén, egy dupla, egymás mögött elhelyezkedő, az alaprajzon P 015 és P 016 számmal jelölt, teremgarázs beállót.

A képeken a kék színű Toyota Yaris áll a beállón. Ez és a mögötte lévő hely eladó.
A két garázshely egy helyrajzi számon található és logikusan csak egyben vásárolható meg.

Közös költség 10 824 Ft. A parkolóházba történő belépést, beléptető kapuk biztosítják, melyhez két darab belépőkártyát biztosítunk. Szükség esetén további kártyák igényelhetőek az üzemeltetéstől.

A házban lakóknak elővásárlási joga van, ezért külső érdeklődő esetén, ki kell függeszteni a házban a szerződésben foglaltakat és a lakók élhetnek az elővásárlási jogukkal.
Egyébként már egy ideig ki volt téve, hogy a garázsok eladók, de nem született megállapodás, így valószínűsíthető, hogy nem fog senki élni ezzel a jogával, de meglátjuk.
Megvásárláskor foglalózni tudunk, majd a kifüggesztés után, amennyiben nem jelentkezik vevő a házból, akkor lehet kifizetni a maradék összeget és juthat tulajdonba a vevő.

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes hitelügyintézést valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.
Ezen kívül energetikai tanúsítás elkészítését is rövid határidővel vállaljuk.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest
+36 (70) 947 6547
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban