Duplex lakás, egyben jó ajánlat a második kerületben!

826 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Panorámás, nagytearaszos, belső kétszintes lakás eladó Bp. második kerületének kertvárosi zsákutcájában.
Lokációját tekintve Máriaremete központja 5 perc alatt elérhető, ahol számos szolgáltató és közintézmény képviselteti magát, kb. ennyi időt vesz igénybe a hűvösvölgyi Stop Shop megközelítése is.
A téglaépület 1997-ben épült egy lépcsőzetes kialakítású telekre, amelynek egyik előnye, hogy a szeparált kertrészek egymás fölött helyezkednek el, ezzel is biztosítva az intimitást. Szerkezetileg, esztétikailag is jó állapotnak örvend és összesen 160 m2 alapterületű, melynek helységleltárát alaprajzon szemléltetem. A lakás báját tovább emeli a fatüzelésű kandalló, illetve a beltéri famunka-remekek.
Továbbá tartozik hozzá egy két autó számára elegendő fedett udvari beálló, illetve egy 140 m2 udvar terasszal.
Jelenlegi elrendezésében az alsó szint 2.5 szobás, amely tovább alakítható az ablakiosztásoknak köszönhetően, ahogy az emeleten lévő önálló apartman is.
A vételár tartalmazza a társasház alapítás és a közműleválasztás költségeit, valamint a jövőbeni külső hőszigetelést, terasz vízszigetelését és az utcafront kerítésének felújítását is. Utóbbiak a tervek szerinti teljesülése egy év.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon mihamarabb bátran!

Zsámbok Levente

Zsámbok Levente

Ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (30) 860 8446
Zsámbok Levente

Zsámbok Levente

Ingatlanértékesítő
Budapest 13. kerület
+36 (30) 860 8446

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.