Édenkert Szeged népszerű üdülő övezetében

2978 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Oázis a szürke hétköznapokban!
Eladó Szeged népszerű üdülő övezetében, Sziksóstón, egy 833 m2 területű, művelés alól kivett zártkerti ingatlan, rajta nyári pihenésre alkalmas faházzal. Az ingatlan, tulajdonosok számára felbecsülhetetlen értékét a gyönyörűen gondozott kert adja, melyben a kordonon, sövénynek nevelt, bőtermő, nemes almafák mellett számtalan más gyümölcsfa, bokor, konyha-és virágoskert is megtalálható. Egy igazi madár csicsergős méhlegelő!
A telken található épület, beton alapon álló zártszelvény vázas, szigetelt faház. Vezetékes víz, villany a házban, gázcsatlakozási lehetőség az utcában, valamint kábeltévé és internet is elérhető. A ház konyhával és zuhanyzóval rendelkezik, külön helyiségben vízöblítéses wc, de jelenleg fűtés hiányában állandó lakás céljára nem alkalmas. A fő épületet, katonás rendben, felcímkézett dobozokkal bepakolt tárolók és szerszámos helyiség egészíti ki, valamint egy betonozott falú pince és szintén betonozott falú komposztáló.
Ez kérem a nyugalom szigete!
A közlekedés menetrend szerinti autóbusszal, kerékpárral, kiépített bicikliúton lehetséges, gépkocsival pedig aszfaltozott, illetve murvás, télen-nyáron jól járható úton lehetséges.
Ha szívesen tovább gondozná ezt az édenkertet hívjon, hogy megmutathassam. Megtekintése időpontegyeztetéssel akár hétvégén is lehetséges.
Teljeskörű ügyintézéssel segítem az adás-vételt, illetve szükség esetén ügyvéd és hitelszakértő kollégám is a rendelkezésére áll.
Kissné Pipicz Szilvia
+36307472053
kissne.szilvia@ving.hu

Kissné Pipicz Szilvia

Kissné Pipicz Szilvia

2 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 747 2053
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban