Egész nap világos, 21 m2-es klímás iroda kiadó a 18. ker-ben

300 Nyomtatás Ajánlás Facebook

KIADÓ EGY KÜLÖNLEGES KIALAKÍTÁSÚ, EGÉSZ NAP VILÁGOS, 21 M2-ES IRODA A 18. KERÜLET JÓ KÖZLEKEDÉSŰ RÉSZÉN, FREKVENTÁLT HELYEN LÉVŐ, KÜLÖNLEGES ÉPÍTÉSI MÓDÚ IRODAHÁZBAN, IRATTÁR ÉS KONYHA-ÉTKEZŐ HASZNÁLATÁVAL

A kiadó 21 m2-es iroda az épület 2. emeletén található, az alaprajzon is látható elhelyezkedésben. Világosságát és különlegességét az egyik oldalon félkörívet formázó, végig ablakos kialakítása adja.

A szinten – további irodahelyiségek mellett – van két mosdó, egy tágas, kb. 30 m2-es, világos, barátságos konyha-étkező, valamint egy irattár és egy recepció, melyet ennek és a tetőtéri szintnek a bérlői is használni tudnak.

Itt a 2. emeleten további irodáknak, vagy jelenleg még akár a teljes szintnek a bérlésére is lehetőség van. Az erre vonatkozó ajánlatot itt tekintheti meg: https://ving.hu/ingatlan/18-keruleti-egyedi-irodahaz-300-m2-es-ket-szintje-kiado

Az irodahelyiség berendezése jelenleg egy munkahely kialakításának felel meg, amely bővíthető. Az iroda, mint ahogyan a további irodahelyiségek is, kategóriájában minőségi, egyedi gyártású bútorokkal van berendezve.
A helyiség hűtő-fűtő klímával is rendelkezik.

Az épület kiválóan karbantartott, a terület rendezett.

Az irodahelyiség laminált parkettával, a vizes helyiségek és a konyha-étkező járólappal burkoltak.

Az épületben gázfűtés van, a bérleti díj tartalmazza a temperáló, 18-19 °C-ig történő felfűtést, a további fűtési igénynek a hűtő-fűtő klímával tud a bérlő eleget tenni.
A bérleti díj tartalmazza a vízfogyasztást is.

Elektromos mérőóra jelenleg szintenként van, de a bérlőnkénti mérőkiépítés megoldható és így az áramdíj mérés alapján lesz fizetendő.

Az épület biztonsági kamerákkal ellátott, parkolási lehetőség az udvarban biztosított.

Több internetszolgáltató elérhető a környéken, internet elérésre a bérlő önállóan tud szerződést kötni.

Az irodaépületnek nincs rögzített nyitvatartási ideje, a leendő bérlőnek önálló bejárása lesz, így a nyitvatartása, irodahasználata teljesen rugalmas lehet.

Az irodaház a 18. kerület autóval és tömegközlekedéssel jól megközelíthető részén helyezkedik el, közel a Nagykőrösi úthoz, valamint az M5 Soroksár/Pestszentlőrinci lehajtójához.
Buszmegállók az irodaépülettől 150 méterre vannak, ahonnan 20-40 perc alatt elérhető pl. a Határ út, a Boráros tér, a KÖKI. A Pestszentimre vasútállomás 8 perc séta, ahonnan Zugló és a Nyugati pályaudvar 30 percen belül elérhető.

A 21 m2-es iroda bérleti díja 61.950 forint/hó, melyet ÁFA nem terhel. A bérleti díj tartalmaz irattári használatot és a közös helyiségek használatát is.
Preferált a minimum fél, egy éves szerződés. Két havi kaució letétele mellett a helyiség azonnal használatba vehető.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt kérem keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

+36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu

Az épület további kiadó helyiségeinek megtekintéséhez tekintse meg portfóliómat:
https://ving.hu/munkatarsak/parti-aniko#ingatlanok

Hívjon és örömmel megmutatom ezt az igazán különleges kialakítású, meleg, barátságos légkörű irodaépületet, ahol nem csak a munkavégzés, de az ügyfélfogadás is színvonalas és kellemes környezetben tud zajlani!

Parti Anikó

Parti Anikó

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (70) 637 3773
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban