Egy csodálatos meseház, a kertvárosban!

16397 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy csodálatos meseház, a kertvárosban!

Békéscsaba kertvárosi részén eladásra kínálunk egy nagyon jó állapotú, kellemes hangulatú faházat. Az ingatlan egyedi hangulatát a ház jellege adja, mintha egész évben nyaralna a tulajdonosa. Az ingatlanba belépve az előszobából, rögtön az étkezőbe léphetünk, ahonnan a konyha egy nyitott bárpulttal lett elválasztva. A Kanadai juhar konyhabútor igazán egyedivé varázsolja a konyha megjelenését, mely marad majd az új tulajdonosnak az összes beépített berendezéssel együtt. Az étkezőből jobbra nyílik egy tágas napfényes nappali, balra pedig egy hálószoba. A földszinten található még egy WC, és a közlekedő. Az emeleten 3 db hálószoba, fürdőszoba és egy WC lett kialakítva. A fürdőszobában a hidromasszázs fürdőkád, lehetővé teszi egy hosszú fárasztó nap után a lazulást. Az otthon melegét, és a meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja.
Nyáron, a nagy melegben, az emeleten elhelyezett klíma segíti elő a nyugodt alvást.
Télen minimális a gázszámla, mivel a fa burkolat között 10 cm-es szigetelőanyag található, ill. hőszigetelt nyílászárók lettek beépítve.

Az udvaron található még egy teljesen külön álló tégla falazatú melléképület, melyben egy nyári konyha, egy kamra és garázs található. Ebből az épületből akár egy külön lakrész kialakíthatómivel a víz, villany és gáz is be van vezetve.

A ház hasznos lakóterülete: 102 m2.
819 m2-es parkosított udvar ideális helyszíne lehet családi összejöveteleknek.

Az ingatlant ajánlom figyelmébe összeköltözőknek, mivel két generáció számára is ideális otthon lehet. Jó választás lehet azoknak akik nyugalomra vágynak, szeretnének madárcsicsergésre ébredni, és egy kicsit távol lenni a város zajától.
Családosoknak is jó döntés lehet, mivel a közelben található óvoda, iskola, orvosi rendelő és élelmiszerbolt.

Kedves érdeklődő ha bármilyen kérdése lenne, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant forduljon hozzám bizalommal.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.