Egy fedél alatt több generáció

6665 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békés, Gyulától északnyugatra, Békéscsaba és Mezőberény közt fekvő település. Természetföldrajzi szempontból a Körös menti sík déli peremén, a Kettős-Körös bal partján, a Békési-hát szomszédságában terül el.
Békés, az elmúlt évtizedben valódi városi arculatot nyert, de alapvetően megőrizte kisvárosi hangulatát.
Ebben a kisvárosi hangulatban kínálunk eladásra egy két szintes családi otthont, a város központjától pár percre, az 1. számú általános iskola vonzáskörzetében, amely az 1980-as évek végén épült.
A családi ház nagyságából adódóan ajánljuk több gyermekes , illetve összeköltöző családoknak egyaránt.
Az ingatlan két szintjén - ahol a tetőtér került beépítésre -, találkozhatunk négy szobával, egy nappalival, egy konyhával, kettő fürdőszobával, külön nyíló mellék helyiséggel és az emeleten tágas erkéllyel, valamint a földszinten egy terasszal.
Az otthon melegét egyedi gázfűtés biztosítja radiátor hőleadók segítségével.
Az alsó szinten a szobák padlószőnyeggel, a többi helyiségek járólappal lettek leburkolva. Az emeleti rész teljes egészében parkettával burkoltak, kivételt képez a fürdőszoba, ahol járólapokat találunk.
A családi házban beépített, redőnnyel ellátott dupla ablakok biztosítják a fény és a világosság jelenlétét.
A telken helyezkedik el egy kisebb ház, amely gazdasági épületként került nyilvántartásba, amely tovább hasznosítható átalakítások után. A tulajdonosok jelenleg raktárként hasznosítják.
Az udvaron több gazdasági épület és külön álló, szerelő aknával ellátott garázs épült.
Az ingatlantól pár percen belül közelíthetjük meg a város központját, az iskolát, óvodát, bevásárló központokat, postát, bankot és minden olyan létesítményt, amely a minden napi életünket szolgálják.

Kedves érdeklődő!
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, valamint bármilyen kérdése van, vagy szeretné az ingatlant megtekinteni, akkor hívjon bizalommal:
Trungel Edit
06/ 303731760

Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban