Egy hangulatos családi ház Békésen!

1306 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy hangulatos családi ház Békésen!
Eladó egy 4 szobás családi ház Békés kertvárosi részén, a Csabai út közelében. Az épület 1970-es években épült, amelyet 2005 évben újítottak fel. A felújítások során az ingatlan közlekedő, fürdőszoba és konyha részét hidegburkolóval, a szobákat szallagparkettával láttak el. Az ingatlan szerkezetileg kifogástalan állapotban van. A fürdőszoba korszerűsítése során egy modern Thermex típusú új elektromos vízmelegítő is be lett szerelve.
A házban 4 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba, külön WC, kamra és kazánház található. A helységek tágasak és jó elosztásúak. A ház fűtéséről egy gázkazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak, de a kazánházban egy vegyes tüzelésű kazán is található, amelyet egy kapcsoló segítségével máris üzembe lehet helyezni. A ház egy csendes kis utcában található, ahol igen csekély a gépjármű forgalom.
Az ingatlanhoz tartozik egy 1053 m2-es rendezett udvar is, ahol több szintén szépen felújított melléképület és 2 db tágas garázs is található. A ház parkosított udvarán egy hangulatos kerti tó is ki lett alakítva.

Az ingatlan lakóterülete összesen: 85 m2.
A telek területe: 1053 m2.
Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a kedvező árú, nagyon szép, hangulatos családi ház és egy élhető, békés, dinamikusan fejlődő településen szeretne letelepedni hívjon bizalommal a: 06/70 457-4392-es telefonszámon.
Az ingatlan adás-vételével ( hitel, energetika, ügyvéd ) kapcsolatos ügyintézésben is állunk rendelkezésére.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

PRÉMIUM
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban