Egy ház, ahol nem csak lakni tud majd, hanem élni is

2651 Nyomtatás Ajánlás Facebook

(Scroll down for English)

EGY HÁZ, AHOL NEM CSAK LAKNI TUD MAJD, HANEM ÉLNI IS

Egy olyan 3 szintes, bruttó 280 nm-es, 4 hálószobás, 17. kerületi, szaunával és uszodával is ellátott családi házat kínálok önnek eladásra, melyben lakva megtalálhatja a helyszínt életének szinte minden területéhez.

Nem csak több gyermekes családok kitűnő élettere lehet, de akár a nagyszülőkkel történő összeköltözés esetén is ragyogó megoldás.
A home office-ban dolgozók és online tanulók számára is elegendő helyet nyújt ez a Rákoshegyen található, extrákkal bőven ellátott családi ház. Az itt lakók számára saját otthonukban nyílik lehetőség úszásra és frissítő szaunázásra is. A kert és a közel 40 nm-es, részben fedett terasz pedig tavasztól őszig további kikapcsolódási lehetőséget nyújt az egész család számára.

A ház Rákoshegy egyik főútvonala mentén fekszik, jó közlekedési lehetőségekkel. 7 perc sétára vannak buszmegállók, 8-10 perces sétatávolságon belül élelmiszer üzletek, játszótér, óvoda. Rákoskeresztúr városközpont 3,5 km-re van.

Elektromosan működtethető udvari és garázskapun jutunk az ingatlanba, a kétállásos garázs fűthető, az udvaron két autónak is elegendő hely van.
Beépített, de csupa ablakos, napfényes, járólapos első terasz vezet a házba.

A földszinten található a laminált parkettás, világos, amerikai konyhás étkező teraszkapcsolattal. Képzelje el, amint ezen a keleti tájolású, hatalmas, mégis intim teraszon kávézik és olvas reggelente, vagy itt étkezik az egész család!
A földszinten van még a közel 40 nm-es nappali, mely egy válaszfallal akár könnyedén ketté is osztható, valamint egy sarokkáddal és tusolóval is ellátott fürdőszoba, különálló WC, a konyha mellett tágas kamra és a világos belső lépcsőházból egy 9-10 nm-es szoba is nyílik.

A tetőtérben három, járólapos szoba, tágas, sarokkádas fürdőszoba, különálló, bidével is ellátott WC, valamint egy tároló helyiség van. A tetőtéri közlekedő a maga 20 négyzetméterével tökéletes lehet nem csak egy tágas gardróbnak, de akár közösségi helyiségnek is.
Az egyik tetőtéri szobából egy 8 nm-es, járólapos loggia-ra, egy másik szobából pedig egy beépített, hajópadlós erkélyre is kimehetünk.

Az alagsorban van a kétállásos, fűthető, 32 nm-es garázs, egy finn szauna, egy kamra, illetve a kazánhelyiség, amely – köszönhetően 27 nm-es alapterületének – jelenleg helyet ad egy házi barkács műhelynek is.
Szintén az alagsorból jutunk a 40 nm-es, fedett és fűthető uszodába, ahol egy 28 m3-es, ellenáramoltatóval ellátott, csempézett úszómedence található.

A fűtést és melegvízellátást egy gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a ház kimondottan alacsony fenntartású.
További extrák többek között az automata öntözőrendszer, a klíma és a riasztórendszer.

Összességében a ház nagyon jó hangulatú, karban- és tisztán tartott. Minden adott ahhoz, hogy az ön családja itt élje az életét. Új otthonát akár egy hónapon belül, sőt szükség esetén hamarabb is birtokba veheti!
Ára: 78 900 000 forint.

Bankfüggetlen hitelügyintéző kollégánk teljes körű és díjmentes tanácsadással áll rendelkezésére.
Kérje személyre szabott finanszírozási ajánlatunkat! Kollégánk szakértelme és kapcsolatai révén jelentős kedvezményekhez is juthat!

A megtekintés rugalmasan megoldható, a telefont (+36 70 63 73 773) bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre (parti.aniko@ving.hu) válaszolok.

Várom érdeklődését!

Mindig frissülő VEVŐKÖRÖMNEK FOLYAMATOSAN KERESEK eladó ingatlant! Ha Ön rendelkezik ilyen ingatlannal kérem, hívjon!

Lakáscélú hitelekkel és támogatásokkal kapcsolatos DÍJMENTES TANÁCSADÁSÉRT is hívjon vagy írjon bizalommal!
-

-
-

17. DISTRICT, 280 sqm, THREE-STOREY HOUSE WITH SAUNA AND AN INDOOR SWIMMING POOL WHERE YOU CAN NOT ONLY STAY AT, BUT ALSO LIVE!

I am offering you a 3-storey, gross 280 sqm, 17th district, four-bedroom family house with a sauna and a swimming pool for sale, in which you can find a place for almost every PART of your life - even work from home.

This family house which can be found in Rákoshegy, which has a lot of additional features , also offers enough space for those working in home office and online students. In addition, residents can also enjoy swimming and refreshing saunas in their own home. The garden and the nearly 40 sqm, partially covered terrace provide additional relaxation for the whole family from spring to autumn.

This house can be an excellent living space for families with several children, but it is also a brilliant solution even when moving in with grandparents.
The house is located along one of the main roads of Rákoshegy, with good transport options. 7 minutes walk there are bus stops for direct access to Örs or KÖKI, 8-10 minutes walk to grocery stores, playground, kindergarten. Rákoskeresztúr city center is 3.5 km away.

We get to the property through an electrically operated street door and garage door, the two-car garage can be heated, and there is enough space for two cars in the yard too.
A built-in, but full-window, sunny, tiled front terrace leads into the house.

On the ground floor there is a bright dining room with laminated flooring and an american kitchen with a terrace connection. Imagine having coffee and reading in the morning on this huge, yet intimate terrace facing east, or the whole family eating there!
On the ground floor there is also a living room of almost 40 sqm, which can be easily divided into two by a partition wall, as well as a bathroom with a corner bath and shower, a separate toilet, a spacious pantry next to the kitchen and from the bright interior staircase also opens a 9-10 sqm room.

In the attic there are three tiled rooms, a spacious bathroom with a corner bath, a separate toilet with a bidet and a storage room. The attic passage with its 20 square meters can be perfect not only for a spacious wardrobe, but even for a common room.
From one of the attic rooms you can go out to an 8 sqm tiled loggia, and from another room to a built-in balcony with a ship's floor.

In the basement there is a two-seated, heated, 32 sqm garage, a Finnish sauna, a pantry and the boiler room, which - thanks to its 27 sqm floor space - still houses a home-made DIY workshop.
Also from the basement we get to the 40 sqm indoor and heated swimming pool, where there is a 28 m3 tiled swimming pool with counterflow.

Heating and hot water supply is provided by a gas boiler and a co-fired boiler, the house is extremely low maintenance.
Additional extras include an automatic irrigation system, air conditioning and an alarm system.

Overall, the house has a very good atmosphere, maintained and kept clean. Everything is given for your family to live their lives here. You can take possession of your new home within a month or even sooner if necessary!
Offer price: HUF 78,900,000

Our bank-independent loan colleague is at your disposal with full and free advice.
Ask for our personalized financing offer! You can also get significant discounts through the expertise and relationships of our colleagues!

Visiting is flexible, I pick up the phone anytime, if I can’t, I’ll always call you back and reply to every letter.

I look forward to hearing from you: +36 70 63 73 773; parti.aniko@ving.hu

More pictures and floor plans of the property:
https://ving.hu/ingatlan/egy-haz-ahol-nem-csak-lakni-tud-majd-hanem-elni-is

I AM CONSTANTLY LOOKING FOR A PROPERTY FOR SALE FOR MY UPDATING CUSTOMER CIRCLE! If you have such a property please call!

Also call or write with confidence for FREE ADVICE on housing loans and grants!
-

Parti Anikó

Parti Anikó

Kapcsolattartó
Budapest 17. kerület
+36 (70) 637 3773
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.