Egy ház, ami megéri az árát!

2474 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kunszigeten, új építésű családi házas övezetben, nagyon szép környezetben igényes kivitelezőtől kínálom eladásra ezt a 760m2-es telekre tervezett Br.138 m2 alapterületű 4 szobás, nappali-étkező-konyhás újépítésű házat, 18nm-es garázzsal és 20m2-es terasszal. Átadás valószínűsíthetően 2022 év közepén várható, emelt szintű, fűtéskész állapotban.

Elhelyezkedését tekintve mindössze 17km távolságra található Győrtől a Mosoni-Duna jobb partján fekvő településen. A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között, lovarda, horgásztó, és nem mellesleg a közeli folyópart. A Mosoni-Duna faluhoz tartozó partszakasza a Fertő-Hanság nemzeti park része. Védett állatok és növények sokasága látható a folyó partján, amely minden évszakban páratlan élményeket ad az itt lakóknak, idelátogatóknak.

Az érdeklődők választását megkönnyítheti, hogy a községben nemrég új bőlcsödei épületet építettek, valamint két tannyelvű általános iskolában tanulhatnak a diákok. Munkalehetőség szempontjából pedig a helyi Ipari Park miatt is jó döntés lehet.

Fontosabb adatok: a ház 30-as falazóelemekből épül, a homlokzatra 15 cm vastag Baumit Dryvit hőszigetelő rendszer kerül, 35nm kőburkolat az árban! A tetőszerkezet betonfödémes, 30cm-es födémszigeteléssel, Bramac beton tetőcseréppel, választható színnel. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt műanyagablakok. Hőszivattyús hűtési-fűtési rendszer kerül kivitelezésre levegő-vizes hőszivattyúval. Térköves terasz és garázsbeálló a garázs előtt térkövezve. További információkért a házzal kapcsolatban keressen bizalommal! 😉

Igény esetén a kivitelező más terveket is megvalósít, más elrendezéssel, vagy más alapterülettel, valamint a kulcsrakész kivitelezést is vállalja korrekt áron és pontos határidővel!

A jelen ajánlat ára: 62.500.000Ft, ami tartalmazza a házat emeltszintű fűtéskész állapotban és a telekárat is.

Átadás a szerződéskötéstől számított 9 hónap!
A megújuló energiát az ár már tartalmazza!

Hívjon akár hétvégén is! :)
06-30/156-6513

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.

Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.

Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Takács Zoltán

Takács Zoltán

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 156 6513
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.