Egy ház – két lakás

579 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár egyik kertvárosi övezetében a Maroshegy elején, a Praktiker és az Interspar közelében eladó ez a két külön bejáratú lakással rendelkező családi ház, 565 négyzetméteres telken. Összeköltözőknek, két generáció együttélésére ideális lehet, de igény szerint összenyitható és nagycsaládosoknak is megfelelő lehet.

A ház alapját egy a téglaépítésű „kádár kocka” képezi, melynek 2004-ben beépítették a tetőterét, ezzel létrehozva egy külön bejáratú lakást. A földszinti lakásban nappali, hálószoba, konyha + étkező, előszoba, fürdő található. Míg a tetőtérben egy amerikai konyhás nappali, két hálószobával és egy fürdőszobával, lett kialakítva. A ház alatt található még egy kb. 15 négyzetméteres pince is.

A fűtés a földszinten gázkonvektorokkal és cserépkályhával lehetséges, míg az emeleten gázkonvektorral, kandallóval és elektromos fűtőpanelekkel van megoldva.

A földszinti lakásban az ablakokon redőnyök is találhatók és ott klíma is segít a nyári meleget elviselni.

A parkosított udvaron és a nagyméretű fedett teraszon lehetőség van a szabadidó kellemes eltöltésére, grillezésre, de igény esetén a kertészkedésre is, hiszen még van egy kis kert is gyümölcsfákkal és veteményessel.

A mindennapi bevásárláshoz a közelben Interspar és több kisebb-nagyobb iparcikk üzlet is a rendelkezésre áll. Az elhelyezkedéséből kifolyólag jó a közlekedés a város bármely része felé. A belváros is pár perc alatt elérhető autóval vagy a közelben levő buszmegállóból. Parkolás a ház előtt díjmentesen biztosított.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban