Egy ház, két lakás és minden más

2575 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Felsőváros részén kétlakásos társasház jellegű, több épületrésszel, udvarral rendelkező; 85,32 m2 alapterületen 3 szint plusz tetőtérbeépítéssel, összesen 233,4 m2 hasznos alapterületű épületegyüttes eladó!
A ház alkalmas két generáció együttélésére, de akár két külön család is megtalálhatja közös életét. Befektetőként gondolkodva az egyik lakásban lakhat a tulajdonos, a másik kiadható bérlőnek.
A földszinten garázs, tároló-kazánház és fedett zárható áthajtó található.
Az első emeleten egy 58 m2 hasznos alapterületű 1 szoba nappalis külön bejáratú lakás nagy erkéllyel, a második emeleten és a tetőtérben pedig egy 106 m2 hasznos alapterületű, 3 szoba nappalis, gardróbos, dupla fürdőszobás tágas lakás szintén egy hatalmas erkéllyel alkotja a lakórészt.
A telek hátsó része 132 m2-es, részben térkővel burkolt, részben füvesített saját kertrész, mely az áthajtón keresztül akár autóval is megközelíthető.
A ház 1995-ben épült, vasbeton szerkezettel és tégla falazattal. Fűtésrendszere egyedi gázkazános padló, radiátor és falfűtés kombinációjával. Nyáron a kellemes hőmérsékletről klímaberendezés gondoskodik. A nyílászárók műanyag hőszigeteltek, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak. A tetőtér szigetelése 3 éve fel lett újítva és egyben a tetőtéri nyílászárók árnyékolástechnikával ellátott vadonatújakra lettek kicserélve. A két lakás külön mérőórákkal van felszerelve, így gáz és villany szempontjából is a fogyasztási limit alatt van az energiafelhasználás. A biztonságról riasztóberendezés gondoskodik.
Ha szereti a magánszféra megtartását, de nem vágyik a nagy kerttel való foglalatosságra, ha fontos a belváros közelsége, de egy szimpla lakás nem elégíti ki a térigényét, ha szereti a kényelmet, a „minden” közelségét, ha szereti autóját fedél alatt biztonságban tudni, mindezt megtalálja a fenti ingatlanban.
Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonos birtokában van, szükség esetén azonnal költözhető! A bútorzat külön alku tárgyát képezheti.
Hívjon, az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg!

Fekete Zoltán

Fekete Zoltán

7 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 377 3333
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban