EGY IGAZÁN ÉLHETŐ IKERHÁZ ALSÓVÁROSON 04

3717 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Földmíves utcában eladó, ÚJÉPÍTÉSŰ, Jó adottságokkal rendelkező, 120 négyzetméteres, nappali plusz négy szobás, teraszos (21,35 m2), garázsos (16,15 m2) tégla építésű ikerház, melyhez egy 290 négyzetméteres telek is jár hozzá.

Az ingatlan feltűntetett ára EMELT SZERKEZETKÉSZ ár, az építtető vállalja a kulcsrakész befejezését is a háznak.
Fontos tény az is hogy az építtető közel harminc éve múltra tekint vissza, számtalan referenciával.
Az ikerház nagyon élhető kialakítással rendelkezik, várható kulcsrakész befejezése egy év.

A ház az emeleten négy nagyon élhető méretű hálószobával, fürdővel, és háztartási helyiséggel, a földszinti részen egy óriási amerikai konyha nappali étkezővel, egy fürdővel, valamint előtérrel rendelkezik.. Az ingatlan központi része a tágas nappali ahonnan a terasz könnyedén elérhető. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (DK - DNY).

Az ingatlan fűtésről napelemes hőszivattyús rendszer fog gondoskodni. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny, hogy a házhoz tartozik kocsibeálló is az udvaron belül.. A környék infrastruktúrája tökéletes, bolt, busz és villamosmegálló 1 percnyire az ingatlantól.

A ház együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, családoknak, valamint akár befektetési célra is tökéletes.

Teljes totál műszaki tartalomért hívjon bizalommal.

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban