Egy igazán élhető lakás Alsóvároson

289 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Szabad Sajtó utcában eladó ez a 2004-ban épült, kiváló állapotú, Jó adottságokkal rendelkező, 78 négyzetméteres, nappali plusz kettő szobás, erkélyes, tégla (Ytong) építésű társasházi lakás, melyhez egy garázs (külön helyrajzi számmal rendelkező) is külön megvásárolható.
Az ingatlan tehermentes.
A társasház összesen csak öt lakásos, és rendkívül kultúrált lakóközösséggel rendelkezik.
A lakásban kettő nagyon élhető méretű hálószoba, egy óriási konyha nappali étkezővel, fürdő , és egy külön wc, valamint egy kamra található. Az ingatlan központi része a tágas konyha étkező nappali ahonnan az erkély könnyedén elérhető. Az ingatlan rendkívül napfényes lakás köszönhetően a tájolásának (DK - DNY)

Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó fűtés (radiátoros) gondoskodik. Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny hogy a villamos hálózat három fázissal rendelkezik (3x16A) , az eladó idén kicserélte a kazánt, valamint a villamos hálózatot ellátta FI-relével. Legutolsó esztétikai felújítása 2018-ban történt az ingatlannak. A környék infrastruktúrája és a közlekedés tökéletes, és buszmegálló bolt, 1 percnyire található az ingatlantól.

A lakás együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, családoknak, valamint akár befektetési célra is tökéletes.

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777

Kókai Ferenc

Kókai Ferenc

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban