Egy igazi kincset rejt ez az ódon ház

4943 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A múlt század elején téglából épült ez a régi polgári ház, ami Székesfehérvár belvárosától alig 5-10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána a kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényesen felújított lakást választja a családja számára. A háztömb két lépcsőházból áll, de itt ismeri mindenki egymást, mert egy lépcsőházban csak 8 lakás van és a közös zárt udvar is teret ad a szabadidő közös eltöltéséhez. A lakók közösen gondozzák az udvart és egy kerti kiülőt is készítettek a kinti pihenéshez.

Az utóbbi években fiatalokra cserélődött a lakók nagy része és ez lehetőséget adott arra, hogy elkezdődjön a ház újjászületése is. Az elektromos gerincvezeték cseréje megtörtént, ami lehetőséget teremtett a korszerű lakások energiaigényeinek kielégítésre. A vízvezetékek cseréje pedig biztosítja, hogy több, belső bontással járó munka már nem várható. Egyre több lakást újítanak fel, a mai kor igényei szerint. A kínált lakás belső komfortja is, szinte egy új lakóparki lakáséval vetekszik, de mégis annál jóval kedvezőbb áron érhető el.

Ezt a lakást annak javaslom, aki két gyerekszobával, egy hálószobával és nappali étkezővel rendelkező élhető lakást keres az iskola, illetve az óvoda közvetlen közelében. Még egy úton sem kell átkelni ahhoz, hogy ezeket az intézményeket elérjük.
A lakás teljes felújítása pár évvel ezelőtt történt meg. Ennek keretein belül cserélve lettek a belső elektromos vezetékek és a vízvezetékek is. A konvektoros fűtést korszerű kondenzációs kazánra cserélték, ami új radiátorokon keresztül gazdaságosan biztosítja az igény szerinti meleget.

A fürdőszoba nem panel méretű, így a dupla mosdó, a kád és a mosó-, valamint a szárítógép számára is kényelmesen biztosítja a helyet. Gyönyörű burkolatok és bútorok lettek beépítve a fejújítás során.
A méretre készült, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden korszerű géppel felszerelt. Ezek értelemszerűen maradnak és a következő tulajdonos számára könnyítik meg a házimunkát.
Nem szabad megfeledkezni a nappaliba beépített tolóajtós gardróbszekrényről sem, hiszen ez biztosan elnyel minden holmit a ruháktól kezdve a cipőkön át a bőröndökig. De azért a mindennap használatos kabátoknak, cipőknek az előszobában is biztosított a hely. Ha pedig még ez sem elég, akkor irány a saját pince, ahol mindenre van hely, legyen az kerékpár, régi bútor stb.
Az egész lakásban kicserélték a nyílászárókat is. Az ablakok több rétegű hőszigetelt műanyag ablakok, a bejárati ajtó pedig a mai kornak megfelelő több ponton záródó, biztonságos és acéllemezből készült típus. A barátságos beltéri ajtók pedig fából készültek. A mozaikkő padlóburkolat és a hajópadló is csak emlék maradt. Helyettük ma már csinos taposót és meleg laminált parkettát találunk.

Az utcán is ingyenes a parkolás, de erre nincs szükség, hiszen a távirányítóval nyitható kapun keresztül megközelíthető belső udvaron, nagyobb biztonságban van minden itt lakó autója. Sőt ehhez a lakáshoz még egy udvari garázs is járhat igény szerint.

Aki megnézi, az biztosan beleszeret!

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban