Egy ikresített, két külön lakrész egyben eladó

3763 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Két generációs családok vagy kiadásban gondolkozók figyelem!

CSERSZEGTOMAJNAK egyik csendes, nyugodt utcájában RÉSZBEN ÖRÖK BALATONI PANORÁMÁVAL rendelkező teljesen esztétikai felújításon átesett könnyűszerkezetes 2 db külön helyrajzi számon szereplő ikerház rész eladó csakis egyben! A telekről csodálatos kilátás nyílik a Balatonra, Keszthelyre és annak csodálatos templomtornyaira.
Ingatlan főbb jellemzői:
• Az ingatlan ikresített két külön bejáratú részből áll, melyek külön helyrajzi számon vannak nyilvántartva. Ezekhez tartozik 1 dubla 2 autónak kialakított garázs. Az egyik rész 2003-ban, míg a másik 2007-ben készült.
• Ház mérete 295 m2, plussz a teraszok, mely 2230 m2-es telken terül el. A kert rendezett parkosított. A ingatlan két irányból megközelíthető.
• 1. részben található 1 konyha spejzzel, 1 nappali, közlekedővel, 1 fürdő külön toalett, 1 szoba a földszinten, majd az emeleten 1 nappali konyhafülkével, 2 szoba, 1 fürdő és 1 toalett.
• 2. részben található 1 konyha, 1 étkező, 1 előszoba, 1 nappali, 1 fürdő, 1 toalett, tároló a földszinten, majd az emeleten 2 szoba 1 társalgó, fürdő toalettel.
A két részt összeköti egy dupla garázs, valamint a garázs feletti rész még beépítetlen, mely a garázson keresztük közelíthető meg.
• Mindkét rész favázas könnyűszerkezetes megoldással készült szigeteléssel, mely vízteres kandalló segítségével, radiátoros megoldással gondoskodnak a ház melegéről.
• Az ablakok fából készültek, melyek illeszkednek a ház stílusához.
• Az ingatlan frissen lett meszelve. A burkolat laminált parketta, valamint a vizes helységekben hidegburkolat található.
• Az ingatlan energetikai besorolása DD, korszerű, ezt napelemekkel lehet még űberelni, hogy CC lehessen.
• Kérem tekintse meg a csatolt képeket és az alaprajzot, melynek segítségével jobban el tudja képzelni az ingatlant.
• További képekért kérem keressen bátran.

A ház két szintből áll, valamint 2 család számára tökéletesen megtervezett jó elosztású ingatlan. Együtt, de mégis külön élhet akár két generáció is, hisz két darab lakrészt kapunk és más dolga sincs, mindössze beköltözni.

A telek egyébként gáz kivételével közművezett. A vízteres kandallóhoz nem kell más mint fa és még gazdaságos is tud lenni. Az ingatlan fűtésileg is külön van.

Cserszegtomaj Keszthellyel határos, mindössze 2 km és a közelben van bevásárlási lehetőség, Tesco stb. A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. Közvetlen mellettünk Keszthely, ahol több idegenforgalmi atrakció is van, mint pl. Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és meg sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Azonnal költözhető!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám további információkért bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.