Egy kis Marokkó Budán -akár bútorokkal is!

450 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budán, a Margit híd közelében, a Kolossy tér szomszédságában kiadóvá vált egy szép, frissen festett lakás.

A barátságos, rendkívül világos, 36nm-s otthon egy 4. emeletes ház 3. emeletén található. Egy tágas parkettás szoba francia erkéllyel, egy marokkói csempékkel kirakott, vagány konyha és hasonló stílusú zuhanyzós fürdőszoba.

A lakás jelenleg bútorok nélkül van, a konyha gépesített (indukciós főzőlap, szagelszívó, nagy hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, mélyhűtő és mosógép). Igény szerint a tulajdonos tud bútorokat vinni a lakásba. Az előszobában hatalmas beépített szekrény áll a lakók rendelkezésére.

Közös költség: 10350 Ft, mely tartalmazza a vízfogyasztást is. A fűtést konvektor biztosítja, amihez állítható termosztát van, hogy teljesen megfelelő meleg lehessen a lakásban. A fűtés számlával és a közös költséggel, villannyal ill. vízzel együtt a téli hónapokban max 25.000 Ft volt a rezsi.

A nagy meleg ellen az utcán árnyas fák, a lakásban egy légkondícionáló áll a lakók segítségére.

Közlekedés szuper, a HÉV és villamosok pár perc sétára vannak, boltok, bankok éttermek könnyen elérhetőek pár perc sétával is.

Az ideális bérlő egyedül vagy maximum másodmagával érkezik, egy éves bérleti szerződést aláír, és a szerződéskötéssel egyidejűleg egy havi bérleti díjat és két havi kauciót fizet ki.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 829 8863
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban