Egy kis paradicsom a nagy Alföldön

3717 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó Kecskemét központjától pár percre, Belsőnyírben, csodálatos környezetben, egy fenyőerdő közepén álló 3 szintes családi ház 2 szintes vendégházzal!

Az ingatlanhoz 9616 nm (2671nöl) terület tartozik, ebből 7841 nm (2178nöl) a fenyőerdő és a házhoz vezető aszfaltos út. A fennmaradó terület művelési ág alól kivont 1778 nm (494 nöl) az udvar és a 2 épület.

A fő épület alpesi jellegű boronafalas gerendaház (25 tonna fa) beton alapon, kőzetgyapot hőszigeteléssel és 7cm vakolt, nikecell borítással. A tetőt bitumenes zsindely fedi.

A nagy ház összterülete 193 nm.
A 80 nm-es földszinti lakótér helyiségei: előszoba, étkező, konyha, nappali, WC, fürdőszoba. A beépített szekrények és a belső nyílászárok borovi fenyőből készültek. A gépesített konyha és az étkezőben található nyolcszemélyes asztal is tölgyfából készült. Ezen bútordarabok természetesen a ház részei, mint az ide tervezett világító testek is. Ezek a teljes hálószoba bútorral, beépített szekrényekkel és a nappaliban lévő ülőgarnitúrával együtt a vételár részét képezik. A téli fűtésről központi gázkazán radiátorokkal gondoskodik, a nyári meleg ellen klímával lehet védekezni.
Az emeleti szint 45 nm. 2 hálószoba és egy dolgozósarok foglal itt helyet.
A 41 nmes pinceszinten található a kiépített szauna hely. Itt van a mosókonyha, a vízlágyító és a vastalanító készülék is.
A 27 nm-es garázs automatikus, szigetelt Hörmann garázskapuval rendelkezik.
Rezsiköltsége kb 40 000 Ft/hó. A bejárat felöl ÉNY-i, hátsó oldala DK-i fekvésű.

A vendégház kétszintes, összterülete 108 nm. A földszinten konyha-nappali-fürdőszoba-WC, az emeleten előtér és 2 hálószoba található. Fűtásről itt is gázkazán gondoskodik, radiátorokkal.
Az itt lévő hatszemélyes tölgyfa étkezőasztal, a gépesített tölgyfa konyhabútor és a beépített szekrények szintén benne vannak a vételárban.
Ez az épület hosszabb-rövidebb távú bérbeadásra is nagyon alkalmas.

Az M5-ös autópálya 9km-re, a Kecskemétre vezető főút 2km- re, a város központja 10 percre van a háztól! Mindenhova aszfaltos út vezet.

Miért ajánlom Önnek jó szívvel ezt az ingatlant? Egy szóval is ki tudom fejezni. GYÖNYÖRŰ!
Mert tágas, világos, minőségi anyagokkal, igényesen megépített és csodálatos környezetben található.

Kiknek ajánlom ezt az ingatlant? MINDENKINEK!
Azoknak, akik szeretik a csendet, a szomszédmentes nyugalmat, a természet közelségét, az oxigéndús levegőt, szívesen kertészkednek, a természetes építőanyagokat, szeretnek madárcsicsergésre, az őzek, nyulak látogatására ébredni. Ez itt mind adott. Mint a paradicsomban...
Ha felkeltette hirdetésem az érdeklődését, ne habozzon, hívjon most! Várom szíves megkeresését.

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

A 3-storey family house with a 2-storey guest house for sale, a few minutes from the center of Kecskemét, in a wonderful environment, in the middle of a pine forest!

The property has an area of ​​9616 sqm (2671 sqm), of which 7841 sqm (2178 sqm) is the pine forest and the asphalt road leading to the house. The remaining area under the cultivation branch is 1778 sqm (494 nöl) of the yard and 2 buildings.

The main building is an alpine-style harrow wall log house (25 tons of wood) on a concrete base with rock wool thermal insulation and 7cm plastered nickel cell cladding. The roof is covered with bituminous shingles.

The total area of ​​the big house is 193 sqm.
The 80 sqm ground floor living space: entrance hall, dining room, kitchen, living room, toilet, bathroom. The built-in cabinets and internal windows are made of pine. The mechanized kitchen and the eight-person table in the dining room are also made of oak. These pieces of furniture are, of course, part of the house, as are the lighting fixtures designed here. These include a full bedroom with furniture, built-in wardrobes and a sofa in the living room. The winter heating is provided by a central gas boiler with radiators, the summer heat can be protected by air conditioning.
The upstairs level is 45 sqm. It has 2 bedrooms and a work area.
The 41 sqm basement level has a built-in sauna area. There is also a laundry room, a water softener and an iron remover.
The 27 sqm garage has an automatic, insulated Hörmann garage door.
Its overhead costs are about 40,000 HUF / month. From the entrance, it is NW, the back is SE.

The guest house has two floors, the total area is 108 sqm. Downstairs there is a kitchen-living room-bathroom-toilet, upstairs there is an entrance hall and 2 bedrooms. Gas boilers with radiators also provide heating here.
The six-person oak dining table, mechanized oak kitchen furniture and built-in wardrobes are also included in the purchase price.
This building is also very suitable for long-term or short-term rentals.

The M5 motorway is 9 km away, the main road to Kecskemét is 2 km away, and the city center is 10 minutes from the house! An asphalt road leads everywhere.

Why do I recommend this property to you with a good heart? I can put it in a word. BEAUTIFUL!
Because it is spacious, bright, with quality materials, meticulously built and located in a wonderful environment.
The price is 206 500 Eu.

Who do I recommend this property to? FOR EVERYONE!
For those who love silence, neighborless tranquility, closeness to nature, oxygen-rich air, they like gardening,love natural building materials, love to wake up to chirping birds, visiting deer and rabbits. It's all given here. Like in paradise ...
If you are interested in my ad, do not hesitate to call now! I look forward to hearing from you.

Our office is at the disposal of sellers and buyers with full administration! We offer preferential loan schemes to finance the property selected from our offer. In order to conclude the sales contract, we provide reliable legal assistance on request, and we also provide assistance in handling matters related to the sale.

Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.