Egy költözhető 4 szobás családi ház a belvárosban!

7612 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy költözhető 4 szobás családi ház a belvárosban!

Eladásra kínálom Gyula Fürdőváros belvárosi részén lévő, a fürdőtől és a belvárostól 10 perc gyaloglással megközelíthető 1980-as évben épült és 2010-ben felújításokon átesett családi házat. Az ingatlan helyiségeinek elosztásából adodóan tökéletes akár több gyermekes családok részére is, mivel a földszinti részen egy hatalmas nappalit, amerikai stílusú konyhát és egy kényelmes ebédlőt találunk, amelyek méreteikből adódóan is alkalmasak több generáció kiszolgálására. A nappaliból egy hangulatos 300 m2-es "kis" udvar tárul a szemünk elé, ahol virágoskert és egy szép kerti tó is található. A földszinti részen egy tágas 30 m2-es nappali helyséből egyből egy szép fedett teraszra léphetünk, ahol szintén több személy is kényelmesen elfér. A ház emeleti részén lett kialakítva 3 tágas hálószoba, egy fürdőszoba, Wc és egy közlekedő, ahonnan minden helységet külön lehet megközelíteni. Az emeleti részen egy klíma is be lett szerelve, így a kellemes hőmérséklet az emeleti részen nyáron is biztosítva van. A ház fűtését egy újszerű vegyes tüzelésű kazán biztosítja a hozzá tartozó lapradiátorokkal.

Az ingatlan lakóterülete: 187 m2.
Az udvar összesen: 300 m2.

Az ingatlan belső elosztása földszínt: előszoba, közlekedő, nappali, konyha, ebédlő, kamra, fürdőszoba, Wc, garázs.
Az emeleti részen: közlekedő, 3 szoba, fürdőszoba, Wc, tároló helység.

Az ingatlan tégla falazatú, amelyet a felújítások során újszerű, hőszigetelt nyílászárókkal láttak el, illetve a tisztasági festésre is a szeptemberi hónapban került sor.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, tökéletes elosztású, felújított, több generációs ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 0670/457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.