Ez az ingatlan foglalózva van

Egy meseház távol a város zajától!

1590 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy meseház távol a város zajától!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Békéscsaba külvárosi részén egy csendes, rendezett utcában a 1990-es években épült és 2005 évben felújításokon átesett skandináv hangulatú, könnyű szerkezetes családi ház.
Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár több generációs családok részére is, mivel a házban egy tágas ebédlő, illetve öt külön bejáratú szoba lett kialakítva. A konyha is korszerű, ahol egy minőségi, egyedi juhar konyhabútor található. A ház központi részén egy közlekedőt találhatunk, amelynek köszönhetően az összes helység külön-külön megközelíthető, így könnyebbé téve a mindennapi együttélést akár nagyobb családok részére is. Az ingatlanban a fürdőszoba is szép, amelyben egy fantasztikus jakuzzi lett beépítve.
A ház fűtéséről egy korszerű kombi gázkazán gondoskodik, amelyhez lapradiátorok tartoznak. A házban a felújítás során a teljes villamos hálózat korszerűsítése is megtörtént.
Az ingatlanhoz tartozik egy 819 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy tágas garázs és egy nyári konyha helyiség lett építve tégla falazattal. A kertben lévő növények locsolása szinte költségmentesen egy fúrt kút segítségével elvégezhető.
Az ház lakóterülete: 104 m2.
Az udvar összesen: 819 m2.
Amennyiben ez a hibátlan elosztású, remek helyen található, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban