Egy tökéletes családi ház a belvárosban!

1307 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy tökéletes családi ház a belvárosban!

Eladó 4 szobás felújított családi ház Sarkad belvárosában Békés megye egyik legdinamikusabban fejlődő településén. Az épület 1930-as években épült, amelyet 2016 évben újítottak fel. A felújítások során a ház aláfalazása, szigetelése, nyílászárók cseréje, teljes víz és villanyvezeték cseréje is megtörtént. Az ingatlanhoz tartozik egy 919 m2-es rendezett udvar is, ahol több szintén szépen felújított melléképület és egy tágas garázs is található. Az ingatlan szerkezetileg kifogástalan állapotban van.

A házban 4 szoba, előszoba, konyha, étkező, fürdőszoba, külön WC, kamra és kazánház található. A helységek tágasak és jó elosztásúak.
A ház fűtéséről egy korszerű gázkazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak, de a kazánházban egy vegyes tüzelésű kazán is található, amelyet egy kapcsoló segítségével máris üzembe lehet helyezni. A ház egy csendes kis utcában található, ami a város központjában helyezkedik el. A közelben szinte minden megtalálható, mint iskola, óvoda, bölcsőde, gyógyszertár, játszótér, bolt és a buszmegálló. Az ingatlanhoz tartozik egy komplett kamera rendszer is.

Az ingatlan lakóterülete összesen: 128 m2.
A telek területe: 919 m2.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a kedvező ár fekvésű, nagyon szép, tágas családi ház és egy élhető, békés, dinamikusan fejlődő településen szeretne letelepedni hívjon bizalommal a: 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Az ingatlan adás-vételével ( hitel, energetika, ügyvéd ) kapcsolatos ügyintézésben is állunk rendelkezésére.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.