Egyedi belvárosi üzlethelyiség bérleti joga eladó

2120 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A győri belváros egyik legfrekventáltabb, turisták által látogatott helyén található ez az üzlethelyiség. 32,8 m2, három helyiségből áll: két világos, napsütötte helyiség és egy mosdó áll rendelkezésre. Két utcafronti bejárata van. A bérleti szerződés határozatlan idejű, "örökös bérlet", kedvező havi díjért.
Ha Ön egy forgalmas, ennek ellenére csendes környéken, /hiszen csak gyalogos forgalom van/, szeretne üzletet nyitni, itt a kedvező lehetőség! Kereskedelmi , idegenforgalmi tevékenységre, szolgáltatásra, irodának kiválóan alkalmas. Építésziroda, ajándékbolt, szépségszalon, utazási iroda, kiállítóterem, ruházati üzlet, cipőbolt, bőrdíszmű? Bármelyik számára megfelelő! A tevékenységi körökre az önkormányzati szabályozás vonatkozik.

A tulajdonost csere is érdekli: gépjármű, zártkert, műtárgy...

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánk bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Adorján Éva

Adorján Éva

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 408 8348
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.