Egyedi, exkluzív luxuslakás a belváros közelében

10209 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Most készült el ez az egyedi társasház a Csónakázó-tó mellett, melynek legkülönlegesebb lakása az első szinten lévő amerikai konyhás nappalis, 2 hálószobás luxus otthon, hatalmas több helyiségből elérhető erkéllyel. Ezt a lakást annak javaslom, aki egyedi, a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítő, igényes Natuzzi gyártmányú bútorokkal teljesen berendezett lakást keres a belváros közelében dupla teremgarázs parkolóhellyel.

Székesfehérvár belvárosától alig 10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána a kertvárosi környezet nyugalma vár arra, aki ezt az igényesen megépített lakást választja a családja számára. A hatalmas erkély egyenesen a Csónakázó-tóra néz és semmi sem veheti el ezt a csodás panorámát. Ennél a lakásnál jelenleg nincs magasabb színvonalú eladó lakás Székesfehérváron.

A házat és benne ezt a lakást a legmagasabb műszaki szintű alapanyagokból építették. A fűtés korszerű, energiatakarékos, hőszivattyús padlófűtéssel van megoldva. A hűtés pedig hőszivattyús fal- illetve mennyezethűtéssel. Az ablakokon motoros zsalúziák gondoskodnak az árnyékolásról.

A belső elrendezése nagyon átgondolt. A hatalmas, amerikai konyhás nappalin és a két szobán kívül, 2 komplett fürdőszoba, külön vendég WC, gardróbszobák és háztartási helyiség teszi teljessé a listát. A nappali, az étkezővel és a konyhával igazi társasági központ. Főleg, hogy a kiemelkedő méretű erkély innen is elérhető nem csak a két hálószobából. Az ablakok mindenhol a padlóig érnek ezért a lakás szinte fürdik a fényben. Az egyik gardróbszoba igény szerint spájzként is funkcionálhat. A mosó és szárítógép számára egy külön háztartási helyiség készült. A méretre készült, Miele gyártmányú beépített gépekkel felszerelt, beépített konyha olyan, mint amit minden háziasszony álmodik magának. Tágas, napfényes és minden korszerű géppel felszerelt.

Igény szerint berendezéssel együtt is megvásárolható melynek értéke 20 mFt : Natuzzi bútorok: 3 db kanapé, 8 db fotel, 1 db étkező és 1 db dohányzó asztal, 2 db ágy és 2 db komód 1 db szőnyeg, 1 db TV. 1 db kerti kanapé és kültéri kandalló 1 db Miele mosó és 1db szárítógép.

Ide tényleg csak a személyes holmikat kell hozni költözéskor.

Az utcán is ingyenes a parkolás, de erre nincs szükség, hiszen a távirányítóval nyitható garázsajtón keresztül megközelíthető az alagsori teremgarázs, ahol kettő gépkocsi parkolására biztosított helyet meg kell vásárolni a lakáshoz 16 mFt-ért. A teremgarázsból lift könnyíti meg a lakás megközelítését, amely közvetlenül az ajtó előtt áll meg.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen szintű új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető! Nem is szólva arról, hogy ilyen fekvésű telek, melyen ez a ház található, nincs több a városban

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

ULTRA
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Most 600 000 forintot adunk az induláshoz
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban