Egyedi hangulatú polgári ház eladó!

1351 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egyedi hangulatú polgári ház eladó!

Igazi kihívás összehozni a modern és a klasszikus stílust, azonban, aki szereti a frissességet , de a klasszikus értékek nyújtják az otthonos melegség érzését, annak ez a legmegfelelőbb kombináció.

Ehhez egy remek alap az álalunk eladásra kínált családi ház, melyben a polgári otthon stílusjegyei, a melegség jelen van. Az 1938-ban épült otthon, teljes felújításon esett át mind gépészetileg , mind külsőleg (kívül, belül). A lakóépület teljes vízszigetelést is kapott. A csodálatos impozáns külső, belülről sem okoz csalódást. Magas belterével, nagyméretű nyílászáróival, egyedi belső ajtóival kellemes hangulatot áraszt.

Az otthon melegéről központi gázfűtés gondoskodik, radiátor hőleadókkal és padlófűtés keverékével. A nappaliban épült csempekályha használata újabb élményt nyújt a hideg napokon.

A teraszról a kertre nézve úgy érezhetjük magunkat, mintha egy balatoni szőlőbirtokon üldögélnénk. A családi házban még egy kis pince is helyet kapott.
A magas átláthatatlan kerítés a közeli belváros ellenére teljes nyugalmat biztosít.

A telek zárásaként teljes szélességben végighúzódik, a garázst is magába foglaló melléképület, mely tárolásra is kiválóan alkalmas .

Az ingatlan a közkedvelt Békés megyei város, Újkígyós belvárosához közel épült. Környezetében ugyancsak rendezett családi házak találhatók és nem utolsó sorban remek szomszédokkal körbevett.

Ajánlom ezt az otthont összeköltözőknek, családi házba vágyóknak . Sajnos az ilyen típusú házak állapota sok esetben nagy összegű felújítást igényel és elveszi a vásárlási kedvet. Ez a családi ház olyan tulajdonosok kezében van, akik maximális gondoskodással éltek a ház iránt. Használja ki a lehetőséget!

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló ingatlan, hívjon!
Tóth Alíz
Városi Ingatlaniroda
+36706742222

Tóth Alíz

Tóth Alíz

Ingatlanértékesítő
Orosháza
+36 (70) 674 2222
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.