Egyedi, kétszintes tetőtéri lakás kiadó Révfaluban

781 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Érdekes kialakítású, egyedi lakást szeretne? Ez az!

Győr-Révfaluban a Mosoni-Duna közelében fekszik ez a 2002-ben épült társasház, amelynek 4. emeleti tetőtéri lakása kiadó.
A lakás kétszintes, az alsó részen esztétikus konyha, világos nappali, hálószoba, tágas fürdő és WC, a felső részen többfunkciós nappali és gardrób található. A felső szintre falépcső vezet fel.
A lakás részben bútorozott. A nappali és a konyha déli fekvésű, az új fa nyílászárókon redőny véd a tűző napsütéstől. A fürdőben sarokkád és zuhanyzó, valamint mosógép is található.

Az alsó szint bruttó 57 m2, laminált parketta és járólap burkolja, a felső szint bruttó 20,6 m2, itt laminált parkettát és szőnyegpadlót találunk. A felső részben klímát is beépítettek.

A bérleti díj 160 000 Ft, amely magában foglalja az udvari beállót is! A szerződés minimum 1 éves időtartamra köthető. A közös költség 11000 Ft.
A lakás 3-4 főnek kiadó, dohányzás és állat tartás nem megengedett. Azonnal költözhető! Kéthavi kaució szükséges.

A közelben található az egyetem, orvosi rendelő, gyógyszertár, park, sétány, a Mosoni-Duna túloldalán a belváros, az Árkád bevásárlóközpont.
Ha szeretne egy igényes, kétszintes lakást bérelni Győr egyik legjobb helyén, ne habozzon!

Adorján Éva

Adorján Éva

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 408 8348
Adorján Éva

Adorján Éva

Kapcsolattartó
Győr
+36 (30) 408 8348

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.