Egyedi kialakítás, minőség, csendes utca

3285 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa déli városrészében, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában eladó ez a valóban egyedi paraméterekkel rendelkező 142 nm hasznos alapterülettel rendelkező családi ház. A ház egy 320 nm-s gondozott, szépen karbantartott területen helyezkedik el. A lakótérhez tágas garázs kapcsolódik, mely a házból is megközelíthető.
Az épület néhány éve teljeskörű felújításon, átalakításon esett át, mely során a tulajdonosok nagy figyelmet szenteltek az egyedi megjelenés kialakítására, illetve a minőségi építőanyagok használatára. Az átalakítás során a tulajdonosok a kényelemre is odafigyelve az egyik szobában infraszaunát, valamint egy másik hálóban pedig hidromasszázs kádat is elhelyeztek. Az épület 10 cm vastag külső homlokzati hőszigetelést, a tető pedig bramac héjazatot kapott. Ekkor került kialakításra egy hangulatos, közel 23 nm nagyságú terasz is. A helyiségek fűtését kondenzációs kazán biztosítja radiátorok segítségével. A meleg napokban az emeleti nappaliban klíma garantálja a kellemes hőmérsékletet. A ház helyiségei az alsó szinten: egy tágas nappali, konyha étkezővel, szoba szaunával, félszoba, wc, előtér, melyben gardrób is található, terasz, garázs. Az emelet helyiségei: tágas nappali, szoba, fürdőszoba, közlekedő, előtér, gardrób. A vételár a teljes bútorzatot is tartlamazza!
Kiváló állapotának köszönhetően azonnal költözhető, valóban költségmentes ingatlan! Bárkinek tökéletes választás lehet, csak meg kell tekinteni, és beleszeretni!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.