Egyedi kialakítás, modern belső tér!

1975 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsán, a Teleki utcán található, már panelprogramon átesett, 10 emeletes társasház, 7. emeletén vált eladóvá ez az egyedi belső térrel rendelkező, modern, erkélyes lakás. Az ingatlan teljes felújításon esett át, ami magába foglalta a nyílászárok cseréjét mind a külső mind a belső részen, teljesen új lett a víz és a villanyhálózat is, a hideg-meleg burkolatok is kicserélésre kerültek. A belső térben kialakításra került egy amerikai konyha nappali étkező. A fürdő és mellékhelység is teljesen megújult. Teljesen új konyhabútor került beépítésre, elszívóval, főzőlappal és elektromos sütővel. A lakás minden helységébe, led világítás került felszerelésre. (Nappali plusz hangulatvilágítás). A téli napok melegét egy házközponti rendszer biztosítja, az új lapradiátorokon keresztül. Tájolás: Észak- Kelet.
Közös költség minösszesen 23.000 Ft/ hó mely már a fűtési átalányt is tartalmazza.
Belső lakrész helységei: amerikai konyha + nappali + étkező, közlekedő, szoba erkélykapcsolattal, külön fürdő, külön mellékhelység.
FONTOS: Igény szerint a lakás legnagyobb légtérrel rendelkező helységéből, az amerikai konyha nappali étkezőből, egy válaszfallal egy kis szoba igény szerint leválasztható. ( Konnektorok, kapcsolok radiátorok már így kerültek elhelyezésre)
Ha Ön szeretne egy fiatalos modern lakást, melybe már csak be kell költöznie, valamint szép panorámás kilátással rendelkezik, akkor ez a lakás kiváló választás lehet.
Kulcs az irodában.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7

Hohl József
PRÉMIUM

Hohl József

8 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Régióigazgató
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban