Egyedi stílusú, hangulatos, többgenerációs ház!

1988 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Békéscsabán eladóvá vált egy különleges alaprajzú, hangulatos családi ház.
A Gyulai úthoz közel található, csendes, nyugodt környezetben. A 7 szobás + 1 nappalis, 4 fürdőszobás ház több generáció részére is megfelelő életteret biztosít központi nagy közösségi terével, amely akár nagy családi vagy baráti összejövetelekre is tökéletes.

A nappaliban található egyedi csempekályhát Takács Győző keramikus, iparművész tervezte, kivitelezte, dísze és meghatározó pontja az épületnek. A cserépkályha a méreténél fogva a központi tereket teljesen befűti, a gázkazán a fűtést jól kiegészíti a ház többi részében. A 30 cm-es Porotherm Thermo téglafalak kimagasló hőszigetelő képességűek, így külső hőszigetelés nélkül is energiahatékony a ház fűtése.
A ház takarítását jelentősen megkönnyíti a központi porszívó rendszer, amely halk, hatékony, kényelmes és 100%-os légszűrést garantál. (A központi porszívózás során a beszívott levegő a kültérbe jut, nincs visszafújt levegő, azaz megszűnik az állandó légkeverés és a porlerakódás.)
A fanyílászárók minőségi alapanyagokból készültek, egyedi méretezésűek.
A földszinti fürdőszobához szauna is tartozik, amely napjainkban az egészséges életmód és a kikapcsolódás egyik nélkülözhetetlen eszköze lett.

A családi ház, amely 1996-ban épült gondosan megépített, statikailag szilárd, karbantartott. Telek területe: 1500 nm.

Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant!
Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában. Rendelkezésünkre áll tapasztalt, megbízható ügyvéd, energetikus és bankfüggetlen hitelügyintéző is!

Koszecz Andrea

Koszecz Andrea

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (70) 310 4451
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban