Egyedileg átalakított 2 szobás lakás luxus kivitelben

128 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ha bekötött szemmel vinnénk valakit ebbe a téglalakásba és csak ott vennénk le a szemvédőt, akkor tutira valami új lakóparki lakásra tippelne. Nem véletlen, hiszen a lakás körvonalain kívül más eredeti nem található benne. Tágas nappali lett kialakítva, egy amerikai konyhával. Hihetetlen nagy, 10! négyzetméteres fürdőszoba és egy nagy hálószoba is belefért. A gyakorlatilag haszontalan közlekedők mérete csökkent csak a minimálisan szükségesre.

A lakás felújítása 12 éve elkészült, de azóta sem kopott a fénye, ennek a csendes kis utcára néző dél-kelet tájolású, napfényes lakásnak. A lakás amúgy is csendes, hiszen az 5. emeletre már nem igen hallatszik fel az utca zaja. Felejtsd el a felújításokkal járó kellemetlenségeket és költségeket! Ebbe a lakásba tényleg csak költözni kell egy tisztasági festést követően. Ráadásul a lakás teljes berendezése benne foglaltatik az árban. Nem csak a konyhabútor a gépekkel, de a nappali egyedi beépített szekrénye (beépített audió rendszerrel és rejtett dolgozó sarokkal), igényes ülőgarnitúrája, étkezőgarnitúra, tv, hálószobabútor, mosó-, szárítógép stb. Úgy ahogy a képeken látszik.

Az épület is már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Nem csak kívül, hanem belül is.
A fűtés távhővel történik a nemrégiben kicserélt új radiátorokon keresztül. A sok napfénynek és a szomszédoknak köszönhetően kedvező a fűtésköltség. A meleg ellen klíma segít védekezni.

Akkor sincs gond, ha költözéskor nem mindent szeretnének a lakásba berakni, pedig nagyon sok gardrób és rakodóhely van, mert a földszinten saját tároló is rendelkezésre áll.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Szupermarket, barkácsáruház, orvosi rendelők, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár perces sétára találhatóak. De a hangulatos belváros eléréséhez is csak 10 percet kell sétálni. A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. A vasútállomás is egy buszmegállóra vagy pár perc sétára van. Az autópálya eléréséhez csak 2 közlekedési lámpán kell áthaladni. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. A ház körül, a lakók számára, parkolók állnak a rendelkezésre, de igény esetén a közelben korszerű garázs is bérelhető hozzá.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban