Egyedül álló lehetőség, eladó vendéglátó egység.

5206 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Duna parti kisvárosunkban Ráckevén egy igazán különleges és egyedi lehetőséget szeretnék a figyelmébe ajánlani.

Eladásra kínálunk egy 190 m2-s vendéglátó egységet, különlegessége, hogy egy hajóról van szó. A hajó jelenleg a Malom öbölben található, de engedéllyel rendelkezik, hogy átkerüljön Ráckeve Piac terére. Így a vétel ár is kétféleképp alakulhat.

1.: Irányár: 37 M.Ft.
Marad a Malom öbölben, a hozzá tartozó 1500 m2 terület bérleti jogával és a stég használattal., kikötőjével. Közművek közül áram, ívó víz és csatorna rendelkezésünkre áll.

2.: Irányár: 44,5 M.Ft.
A hajó átkerül Ráckeve Piac terére, és pluszban megmarad az 1500 m2 terület bérleti joga illetve a stég és kikötő használat is a Malom öbölben. Plusz a piac téren üzemelhet a hajó egy egyedül álló kikötési lehetőséggel.
Mindkét helyszín Ráckeve látványosságai közé tartozik. A már meglévő programokon kívül további fejlesztések és bővítések vannak tervben a piac tért illetően. Kitűnő helyszín lehetne esküvők, születésnapok, legény-lánybúcsúk, koncertek vagy épp baráti, családi összejöveteleknek. Mindemellett kajak és kenu bérlést is üzemeltethetne. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt.

Jogi státusz/ megnevezés: Közforgalmú felépítményes úszóműves kikötő.
A Hajó egy tanyahajó 1894-ben épült Budapesten a Ganz-Danubius Vagon, Hajó és Gépgyárban. (2 évvel idősebb, mint a Parlamentünk.)
Teljes alapterülete kb. 190 m2, ebből a hasznos belső nettó tér kb. 110 m2. Közművek közül Villany, víz, csatorna, UPC, Internet, távfelügyelet áll rendelkezésünkre.

Felújítások és műszaki tartalom a közelmúltból:
2009 teljes fenéklemez és borda csere, 2015 a felépítmény külső és belső felújítása.
Új elektromos rendszer, új fűtés (víz teres kandalló 14 radiátorral, klimatizált ( 3 db. Légkondicionáló),plusz kiegészítő fagyfűtés.
Teljes éttermi és Bár felszerelés!!!50 főnek ülőhelyet biztosító padok, asztalok. Közforgalmú kikötő 6 db. hajó befogadására.
Kiépített kamera rendszer, HI-FI, LCD TV-k. Szellőztetés, riasztó...
5 db. újszerű hűtő.

Per-Tehermentes. Előzetes értékegyeztetést követően tulajdonosom maximum 25 Mft.- ig Ráckevei ingatlant beszámít. Illetve ˇésszerű határokon belül" részletfizetés lehetséges.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Rendszer adminisztrátor

Rendszer adminisztrátor

Back admin
Szeged
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban