Egyedülálló lehetőség! Vállalkozók figyelmébe!

7021 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nógrád megye, Salgótarján, a városközpont közelében 448 nm-es telken 226 nm beépített területtel rendelkező irodának, kisüzemnek, kis átalakítással lakásnak használható, önálló, összkomfortos belvárosi ingatlan eladó.

Az épület állagát tekintve felújított, épületgépészetileg korszerű, energia felhasználása gazdaságos. A utcafronti és a belső udvaron elhelyezkedő két épület külön gáz-cirkó kazánnal rendelkezik.

Az ingatlan befektetési szempontból igazi kuriózum, adottságainál fogva maximálisan alkalmas lehet panzió, munkásszállás, vendégház kialakítására. A településen komoly szálláshely hiány tapasztalható, ezért, szinte biztos a gyors megtérülés.
Eredetileg iroda, oktatási központ és nyomda üzemelt benne, tehát hasonló profilra jelenleg is alkalmas.
Az ingatlanhoz tartozik egy utcafronti bejárattal, külön szociális blokkal rendelkező üzlethelyiség, mely jelenleg is bérbe van adva, szépségipari hasznosítással.

Az ingatlan rendkívül könnyen megközelíthető, a városközpont gyalogosan is csak pár perc. Udvarában 3-4 személygépkocsi parkolhat.

Tatár Tamás

Tatár Tamás

Prémium ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (70) 439 8123
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.