Egyetem közeli, part közeli lakás eladó

4378 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék bemutatni Önnek egy régen szállodaként üzemelt most társasházként nyilvántartott épületben elhelyezkedő 47 m2-es szuterin szerű lakásként üzemelt eladó helyiséget, amihez tartozik egy 4. emeleti 19 m2-es apartmannak kialakított helység, amire a tulajdonosnak hivatalosan örökös használati joga van.

Mivel ez régen szállodaként üzemelt, magával vonja azt is, hogy itt van portaszolgálat/gondnok, és van gondozott kert, medence nagyoknak és kicsiknek és ezt a gondnok egész évben ellátja és gondozza. Ez plusz szolgáltatásként jól jön azoknak akik szobakiadásra használják az ingatlant, vagy éppen az egyetem közelsége miatt kihasználva egyetemistáknak adják ki. Ez nekik abszolut előny, hisz egész tanév folyamán az említett lakásrész kiadható és nemcsak pénzt hoz a házhoz, de a havi fenntartási költségkeket is behozza természetesen.

Jellemzői:
• 1980-as években épült ingatlan
• Házközponti fűtés, négyzetméter arányosan számolt költségek plusz használati díj
• Mindkét rész komplett felújítása megtörtént, beleértve valamennyi komplett víz, csatorna, villany vezetékeket is.
• Elhelyezkedése északi és nyugati fekvésű
• Alsó (szuterin jellegű) szint 47m2, (3 szoba, konyha, étkező, fürdő toalettel, folyosó
• Felső 4. Emeleti szinten egy szobás fürdős apartmanról van szó, mely szintén teljesen fel lett újítva.
A képeken látható berendezések benne foglaltatik az árban. A felső apartmanban levő ágy nincs már ott.

• KÉREM LEGYEN KEDVES A RAJZOT MEGTEKINTENI, AMI TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ
• A házban folyamatos karbantartások vannak mint más társasházaknál, a csővezetékek már ki lettek cserélve. Vannak betervezett felújítások a házban melyeket a tulajdonos rendez, de azt majd szóban mondanám el.
Parkoló a társasház előtt kialakított parkolóban lehet.

Az ingatlan egy családiházas övezetben helyezkedik el Keszthelyen, az egyetemi kollégiummal átellemben. 2 perces sétára van a Balatonpart, Halászcsárda, kisebb éttermek, büfék, valamint a Helikon strand. Bevásárlási lehetőség legközelebb kb 1km-re van a CBA, de autóval 5 perc alatt több helyre is el lehet jutni.
Keszthely városa idegenforgalmi szempontból is nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb. Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt termálvizes fürdői miatt, terápiákat és sok egyéb lehetőséget ajánl. A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni még. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang, Sümegi vár ..

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, esetleg kérdése van, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal!
Előre egyeztetett időpontban tudom megmutatni természetesen.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.