Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

"Egyszer fizet, kettőt vihet"; eladó lakások IV. kerületben

807 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest IV. kerületében, egyszerre 2 lakás eladó Káposztásmegyeren.

Az ingatlanok 1/1 tulajdonosoktól eladóak. Tökéletes választás egy családnak, akik külön lakást szeretnének, mégis közel egymáshoz, remek az ajánlat szétköltözőknek.
Az egyik lakás az 1. emeleten van, 2 szobás, összesen 36 m2 alapterületű és 1 előtérből, amely konyha is egyben, 1 nagy szobából, 1 félszobából és egy fürdő + WC helyiségből áll.
A másik lakás a földszinten van, 1 nagy szobás, összesen 34 m2 alapterületű és 1 előtérből, amely konyha is egyben, 1 nagy szobából és egy fürdő + WC helyiségből áll. Illetve tarozik hozzá egy nagy előkert, amely tulajdonképpen a társasházé, de használhatja, rendezheti, karbantarthatja.

Az épület 3 szintes cseréptetős. A lakásokhoz tartozik tároló használat. A lakások mindegyike állatbarát, így bármilyen háziállat tartására lehetőség van.

Az ingatlanok teljes felújításra kerültek 2015-ben, amelybe az első emeleti lakás tekintetében a vezetékek cseréje is belefoglaltatik. A lakások légkondícionáltak /hűtés és fűtés egyaránt/. A nyílászárók felújításra kerültek.
A lépcsőház padlózata is új a társasházban, amelyet 2019-ben cseréltek.
Az emeleti lakás nagy szobájának ablaka és kis szobáé is az utcára néz, azonban a környék csendes, kertvárosias. A földszinti lakás ablakai az előkertre, utcára néznek.
A közös költség 15.000 Ft/hó az emeleti lakásnál, a földszintinél 4.000 Ft/hó.

Az infrastruktúrájuk és elhelyezkedésük kíváló. Az ingatlanok közvetlen környezetében található egy gimnázium, egy bölcsőde és egy óvoda. 2 perc gyalogos távolságra közlekedik a 14-es villamos. 5 perc autóútra van a Dunakeszi Auchan bevásárlóközpont, illetve pár perc gyalogútra van a Penny Market, Aldi, DM, Rossmann. A természetbe vágyóknak is számtalan lehetőségük van, ugyanis a lakástól nem messze található a Farkas-erdő.
A lakások csendes helyen vannak és ideális egyedülállóknak, családnak is egyaránt. Háziállattartás is lehetséges.

Az ára 60.000.000 Ft, amely irányár.

Ügyfeleimnek teljesen díjmentes hitelügyintézést kínálok, illetve egyéb szolgáltatást (ügyvéd, energetikus).
Hívjon bátran, bármikor a nap 24 órájában, azonnal rendelkezésére állok.

Budapest IV. district, 2 flats for sale at the same time in Káposztásmegyer.

The properties are for sale from 1/1 owners. Perfect choice for a family who want a separate apartment, yet close to each other, a great offer for relocators.
One of the apartments is on the 1st floor, with 2 rooms, a total area of ​​36 m2 and 1 entrance hall, which also consists of a kitchen, 1 large room, 1 half room and a bathroom + toilet.
The other apartment is on the ground floor, with 1 large room with a total area of ​​34 m2 and 1 entrance hall, which also consists of a kitchen, 1 large room and a bathroom + toilet. Or it has a large front garden, which actually belongs to the condominium, but you can use, arrange and maintain it.

The building has 3 floors with tiled roofs. The apartments have storage use. Each of the apartments is pet-friendly, so it is possible to keep any pets.

The properties were completely renovated in 2015, which includes the replacement of wiring for the first floor apartment. The apartments are air conditioned / both cooling and heating /. The windows have been renovated.
The floor of the staircase is also new in the condominium, which was replaced in 2019.
The window of the large room and the small room of the upstairs apartment also face the street, but the area is quiet, garden-town. The windows of the ground floor apartment face the front garden, the street.
The common cost is HUF 15,000 / month for the upstairs apartment and HUF 4,000 / month for the ground floor.

Their infrastructure and location are excellent. In the immediate vicinity of the properties there is a grammar school, a crèche and a kindergarten. Tram 14 is a 2-minute walk away. The Dunakeszi Auchan shopping center is a 5-minute drive away, and the Penny Market, Aldi, DM, Rossmann are a few minutes' walk away. Those who want to go to nature also have countless opportunities, as the Wolf Forest is not far from the apartment.
The apartments are in a quiet location and are ideal for singles and families alike. Pets are also possible.

The price is 60,000,000 HUF, which is a target price.

I offer my clients completely free loan administration and other services (lawyer, energetic).
Feel free to call me at any time 24 hours a day, I am immediately available.

Tapasztó Eszter

Tapasztó Eszter

Kapcsolattartó
Veresegyház
+36 (30) 451 5341
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.