Egyszerre mindent is Alsóvároson

2280 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szegeden a Oltvány utcában eladó, jó állapotú, Jó adottságokkal rendelkező, összesen 250 négyzetméteres, nappali hét szobás, öt fürdős, erkélyes (16 m2), tégla építésű, délnyugati fekvésű napfényes, családi ház, melyhez egy 552 négyzetméteres telek és egy dupla garázs is jár hozzá. CSOK és hozzátartozó kamattámogatott hitel is felvehető rá.

Az ingatlan tehermentes és rövid időn belül átvehető.

A ház összes 1 db nappalival, összesen 7 db hálószobával, 5 db fürdővel,,külön Wc-kell, közlekedőkkel, tárolókkal, és lépcsőházzal rendelkezik. Ezek több szinten találhatókat meg magában az épületben. Az ingatlan elhelyezkedésre, minősége, kialakítása miatt rendkívül sokrétű a felhasználása - akár lakás, és több generáció együttélésre, vagy befektetési célra -, amely maximálisan kiemeli ezt az ingatlant az átlagos házak sorából és egyedülálló választássá teszi azt.

Az ingatlan fűtésről gáz-cirkó (radiátoros), hűtéséről klíma gondoskodik., Fontos tény, hogy teljesen hétköznapi használat mellett is a rezsicsökkentés értékhatárai alatti a fogyasztás, így a rezsiköltség rendkívül alacsony. További előny, hogy a házhoz tartozik egy dupla garázs különálló épületben az udvaron belül..
A környék infrastruktúrája tökéletes, bolt, busz 2 percnyire az ingatlantól.

A ház együttesen egy igazán szerethető egységet képez, amely kiváló lakóhelye lehet, nagy családoknak, , valamint akár befektetési célra is tökéletes.

Helyiségei:
- nappali
- 7 szoba
- közlekedők
- 5 fürdő
- előtér
- erkély
- pince

Várom megtisztelő hívását:
KÓKAI FERENC Ving
+36 70 422 9777
Prémium ingatlanértékesítő
Szeged

Kókai Ferenc
PRÉMIUM

Kókai Ferenc

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (70) 422 9777
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban