Eladó 102m2-es lakás, Budapesten , a Westendhez közel

4872 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest XIII. kerületének frekventált részén,karnyújtásnyira a Westend-től a Katona József utcában kínálok eladásra, egy földszinti , 3 szobás, 102m2 alapterületű, modern kivitelezésű lakást.
Kiváló közlekedési kapcsolatok mellett, az 1905-ben téglából épült, polgári stílusban a IV szintes társasház, jó állapotú, folyamatosan karbantartott, lakóközössége kulturált.
Az ingatlan külön mérőórákkal , kényelmes kialakítással, és napsütötte terekkel rendelkezik.
Az elmúlt évek során kisebb-nagyobb felújítások történtek az ingatlanon, mint pl. vizavezetékek teljes cseréje , illetve új műanyag nyílászárok lettek beépítve.
Kialakításra került a 102m2-en, egy előszoba, melyből nyílik egy kisebb méretű konyha, mely akár tárolására is alkalmas lehet, továbbá egy tágas folyosó, melyből nyílnak a hálószobák, a konyha-étkező, kamra, és nem utolsó sorban a fürdőszoba, és a külön WC. Az egyik hálószobában egy galéria is helyet kapott, mely a gyermekek kedvence is lehet, míg a mások szoba méretének köszönhetően, akár egy tágas nappali kialakítására is tökéletesen alkalmas.
Az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak.
Az ingatlanhoz tartozik egy tárolásra alkalmas hely is, mely a pincében található.
Havi közös költség: 25.000.-
Ajánlanám azon kedves érdeklődőknek, akik a Főváros adta lehetőségeket kedveli, és egyben a kényelmes, tágas családi otthonukat keresik a főváros szívében .
Várom megtisztelő, érdeklődő hívásukat. Keressenek bizalommal.

Slájer Tamás

Slájer Tamás

Ingatlanértékesítő
Tinnye
+36 (20) 363 5186
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban