Eladó 1,5 szobás lakás az Árkád mellett!

1527 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 1,5 szobás lakás az Árkád mellett!
Örs vezér térhez közel, csendes zöld környezetben eladó egy jó állapotú 8.emeleti másfél szobás panellakás!
Ablakos konyha, gardrób szekrényes hálószoba, fürdőszoba és nappali várja új lakóját 35 m2-en. A praktikus beosztás miatt a lakás nagyobbnak tűnik a méreténél. A lakás világos, erkélyes és klímával felszerelt.
Közös költség 9000 Ft, mely tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítást, a folyosó fűtését, világítását és takarítását, valamint a közös képviselet díját. A meleg vizet és a fűtést a Távhő szolgáltatja. A nyílászárók cseréje megtörtént,. távfűtés átalány díja 11500 Ft/hó, a villany és a víz egyedi mérős.Éjjel-nappal remekül megközelíthető ,a parkolás megoldott. Iskola,óvoda, bevásárlási lehetőségek,orvosi rendelő séta távolságon belül megtalálhatóak.
INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.
Fantasztikus helyszín ,rendkívüli lehetőség ,további információkért hívjon akár hétvégén is ! Nézzük meg tegyen ajánlatot!Kiváló lehetőség akár saját célra ,akár befektetésre könnyen bérbe adható!
Ha hasonlót keres ne döntsön amíg ezt nem látta!
Amennyiben fölkeltettem érdeklődését hívjon akár hétvégén is!
Eladási ár:28700000 Ft
Baráth György 06304845262