Eladó 17. Ker. Helikopter lakóparkban 2. emeleti lakás!

754 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Mediterrán életérzés a Helikopter lakóparkban!
Budapest egyik legkeresettebb lakóparkjában, a XVII. kerület patinás részén, a Helikopter lakóparkban, hangulatos, kis forgalmú, zöldövezeti utcában találjuk az ingatlant. A kertvárosi, csendes kis utcában, 2007-ben épült egy  800 m2 -es telken helyezkedik el ez az impozáns társasház.
A kiváló infrastruktúra és tömegközlekedés, ugyanakkor zöldövezetekre jellemző hangulat és nyugalom várja a lakókat. A mindennapok kényelmét és a praktikus teendők gondtalanságát kiváló oktatási intézmények, valamint a környéken és a közeli bevásárlóközpontokban megtalálható üzletek, bankok és színvonalas szolgáltatások biztosítják.
Az épületben 6 lakás lett kialakítva, zárt lépcső soron megközelíthető, 3 szinten a  2. emeleti lakás fölött  tetőtér is beépítésre került és ez teszi igen érdekessé az eladó ingatlant! A lehetőségek lakása vált eladóvá egy időben egy remek otthon 78 M2-en  nappali+ 2 szobával, külön fürdő, wc, erkéllyel  és kiváló befektetés. A tetőtéri 50 m2-es garzon  lakás könnyedén kiadható,  egy bővítési lehetőséggel (belső két szint) igény szerint a mérete növelhető. A lakások magas minőségű anyagokkal készültek, a tervező családon belül több ingatlant megtartott saját részre.
A lakáshoz egy autóbeálló és egy közös tároló tartozik.
A rendezett lakóközösségű házban a közös költség 9500 Ft/hó, a fogyasztások egyedi mérők alapján történik. Fűtése gáz cirkó kazánnal történik radiátoros hőleadással. A szobák parketta egyéb helyiségek járólap borításúak.  Kifejezetten világos, jó hangulatú, megkímélt állapotú lakás.
Amennyiben hasonlót keres ne döntsön, amíg ezt nem látta!
Remek helyszín, különleges adottságú ingatlan várja leendő tulajdonosát!
Amennyiben fölkeltettem érdeklődését hívjon akár hétvégén is! INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.