Eladó 1.emeleti lakás új nyilászárókkal

2091 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 1.emeleti 47 m2 alapterületű panellakás a Kaszap utcában. A kétszobás világos lakás minden külső nyílászáróját a tulajdonos kicseréli (jelenleg folyamatban van a csere) korszerű új hőszigetelő, redőnnyel felszerelt nyílászáróra. Az új tulajdonos már így veheti birtokba az ingatlant. A jelenlegi felújítás során új villamoshálózat került kialakításra és az új konyhabútor is elkészült már.
A lakás központi elhelyezkedésű, a közelben többféle élelmiszerbolt, drogéria, gyógyszertár, ruházati bolt, vendéglátó helyiség megtalálható. A Tram-train megálló és a buszmegálló 10 perces sétával elérhető, így a szegedi bejárás is könnyen megoldható.
A lépcsőház zárt, kaputelefon van felszerelve. A lakáshoz tartozik közös (négy lakás tulajdonosa használhatja) tároló az alagsorban. Közös költség 7300.-Ft/hó, mely tartalmazza a lépcsőház takarításának díját és a szemétdíjat.
A három fős család jelenlegi rezsiköltsége 20 000.- Ft/hó

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.

Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanértékesítő
Hódmezővásárhely
+36 (30) 742 5020
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban