Eladó 2 szobás felújított lakás a Budapest körúton!

2502 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 2 szobás felújított lakás a Budapest körúton!

Eladó Gyula legkedveltebb lakótelepi városrészen, a Budapest körúton egy felújított 2 szobás, nagy konyhás tégla lakás. Az ingatlant 2016 évben újították fel, mely során a konyha, fürdőszoba, közlekedő, Wc helységek szép hidegburkolatot kaptak, továbbá a nyílászárók is cserélve lettek új műanyag, hőszigetelt nyílászárókra. A lakás elektromos vezetékei is cserélve lettek és egy inverteres klímaberendezés is be lett szerelve. Az ingatlan fűtéséről folyamatosan karban tartott, újszerű gázkonvektorok gondoskodnak. Az ingatlan falai és mennyezete hőszigeteléssel ellátottak. A lakás elosztása hibátlan, mivel az összes helysége a közlekedőről külön-külön megközelíthető.
A lakáshoz tartozik egy több mint 4 m2-es erkély is.

A lakás közös költsége kb.: 5.000 Ft., amely tartalmazza a közös költséget, karbantartást, biztosítás és közös képviselő díjját. Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. A lakás közelében szinte minden megtalálható élelmiszer bolt, gyógyszertár, bölcsőde, iskola, óvoda, edzőterem, lángosos és egy hatalmas játszótér is.

A lakás összes lakható területe: 55 m2.
Az erkély mérete: 4 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű, 2 szobás felújított lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban