Eladó 2 szobás házrész Csaba központjában!

13472 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladó 2 szobás házrész Csaba központjában!

Eladó Békéscsabán a központban egy felújítandó 2 szobás házrész. A ház felújítása folyamatban van jelenleg is! Az ingatlan egy közös használatú közel 1500 m2-es udvaron található, ahol további 6 lakás lett kialakítva. A társasházban a lakóközösség kiváló és barátságos. Az ingatlanhoz tartozik egy viszonylag nagy 7 m2-es fedett terasz is. Az udvar rendezett és zárható. A házrész külön mérőórákkal rendelkezik.
Az utcán a parkolás teljesen díjmentes, az ott kiépített parkolókban, ahol szinte soha nem kell helyet keresni. Az ingatlan közelében szinte minden megtalálható élelmiszerbolt, gyógyszertár, iskola, óvoda és egy játszótér is, de ha ez nem elég a sétáló utca is gyalogosan kb. 2 perc alatt megközelíthető. A ház fűtéséről gázkonvektor gondoskodik, illetve a melegvizet villanybojler szolgáltatja. A ház rezsije igen alacsony, mivel a mérete sem túl nagy. Kiváló lehetősség akár befektetési, vagy diák lakás kialakítására is. Kisebb anyagi ráfordítással kiváló garzon kialakítására alkalmas ingatlan. Az ingatlan 1/1 tulajdonban van és teher mentes!

A házrész összes lakható területe: 30 m2.
Az terasz mérete: 7 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű, belvárosi, 2 szobás házrész, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 / 70 457-4392 es telefonszámon a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás
PRÉMIUM

Szentléleki Tamás

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban